zolko Létrehozva January 25, 2017 Share Létrehozva January 25, 2017 Az normális, hogy a Yamaha FS1r-ben 5-6 év alatt lemerül az elem? Vannak sokkal öregeb hangszereim, amiben még soha nem kellet elemt cserélni, ebben meg, már másodszor merül le. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technox Válaszolta January 25, 2017 Share Válaszolta January 25, 2017 3 perccel ezelőtt írta zolko: Az normális, hogy a Yamaha FS1r-ben 5-6 év alatt lemerül az elem? Vannak sokkal öregeb hangszereim, amiben még soha nem kellet elemt cserélni, ebben meg, már másodszor merül le. Nem, nem normális dolog. Lehet rossz minőségű lett beletéve. Vagy valami miatt leszívja. Ha privin megkeresel, akkor lehet tudok segíteni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolko Válaszolta January 25, 2017 Szerző Share Válaszolta January 25, 2017 1 órája írta Technox: Nem, nem normális dolog. Lehet rossz minőségű lett beletéve. Vagy valami miatt leszívja. Ha privin megkeresel, akkor lehet tudok segíteni... Ha az elem rossz volt, akkor, már a gyári is az volt, mert újonnan vettem. Akkor mindjárt küldök egy emailt. Köszi Link to comment Share on other sites More sharing options...
asthring Válaszolta January 25, 2017 Share Válaszolta January 25, 2017 nekem az fs1r volt az egyetlen szintim amiben valaha lemerült az elem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiskádár Válaszolta January 26, 2017 Share Válaszolta January 26, 2017 zolko @zolko: mikor vetted újonnan? Úgy tudom, 2000-ben gyártották az utolsót. Ha mondjuk 2005-ben vetted, akkor már 5 éve állt valahol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kérdés
zolko
Az normális, hogy a Yamaha FS1r-ben 5-6 év alatt lemerül az elem?
Vannak sokkal öregeb hangszereim, amiben még soha nem kellet elemt cserélni, ebben meg, már másodszor merül le.
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.