Flamenco Létrehozva February 3, 2017 Share Létrehozva February 3, 2017 Tudtok mondani egy olyan helyet Budapesten, ahol hangkártyák javítását is be tudnák vállalni? Adott egy külső Usb-s M-Audio fast track pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
PropaneB Válaszolta February 4, 2017 Share Válaszolta February 4, 2017 14 órája írta Flamenco: Tudtok mondani egy olyan helyet Budapesten, ahol hangkártyák javítását is be tudnák vállalni? Adott egy külső Usb-s M-Audio fast track pro Mi a konkrét hiba? Nekem van egy műszerész ismerősöm. Nevéhez fűződik többek között egy Avid ProTools Core HD kártya felélesztése, Mac Pro tápjának (lehetetlennek vélt) javítása, több hangtechnikai eszköz (analóg keverők) javítása is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flamenco Válaszolta February 4, 2017 Szerző Share Válaszolta February 4, 2017 Nem stabil a kapcsolat (recseg, megbolondul), viszont tuti, hogy a kártyával lesz a hiba nem pedig a géppel vagy a driver-el, mivel, 2 db ugyan ilyen tipusú hangkarim van a másik hiba nélkül működik. Okés, dobj egy kontaktot, aztán meglátjuk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jazzhibition Válaszolta March 20, 2017 Share Válaszolta March 20, 2017 Engem is érdekelne! M-Audio Fast Track C400 eddig rendesen működött, de most nem és ezt írja a gép (Mac) "Because a USB device was drawing too much power from your computer, one or more of your USB devices have been disabled." To prevent damaging your computer, the USB device drawing too much power has been disabled. Other devices may have also been disabled. When you disconnect the device drawing too much power, your other USB devices will be enabled again. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markcoldberg Válaszolta April 1, 2017 Share Válaszolta April 1, 2017 Ezekkel az M-Audio hangkarikkal csak a baj van. Én egy FW410-el szenvedtem évekkel ezelőtt, amikor megszűnt a driver support. Egyik napròl a màsikra elkezdett torzítani, freeze-elt a kàrtyàtòl a windows. Ettől kezdve megfogadtam, hogy a gyàrtò termékeit bojkottàlni fogom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B.B. Válaszolta April 2, 2017 Share Válaszolta April 2, 2017 Ha szeretnétek javíttatni hangkarikat írjatok rám priviben szerintem tudok segíteni:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
B.B. Válaszolta April 3, 2017 Share Válaszolta April 3, 2017 Ekkor: 2017. 02. 03. at 21:02 írta Flamenco: Tudtok mondani egy olyan helyet Budapesten, ahol hangkártyák javítását is be tudnák vállalni? Adott egy külső Usb-s M-Audio fast track pro Sikerült megjavíttatni a hangkártyát? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flamenco Válaszolta April 6, 2017 Szerző Share Válaszolta April 6, 2017 Igen. Viszont most egy kondi miksim adta fel a szolgálatot.. tipp? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hobkins Válaszolta April 6, 2017 Share Válaszolta April 6, 2017 11 perccel ezelőtt írta Flamenco: Igen. Viszont most egy kondi miksim adta fel a szolgálatot.. tipp? Szerintem NLS kolléga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gluon Válaszolta July 9, 2018 Share Válaszolta July 9, 2018 Ekkor: 2017. 04. 02. at 16:24 írta B.B.: Ha szeretnétek javíttatni hangkarikat írjatok rám priviben szerintem tudok segíteni:) Szia, van egy SERATO RANE SL 4-es kulso hangartya amit javitani kellene. Tudsz segiteni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
B.B. Válaszolta July 9, 2018 Share Válaszolta July 9, 2018 2 órája írta gluon: Szia, van egy SERATO RANE SL 4-es kulso hangartya amit javitani kellene. Tudsz segiteni? Hali. pontosan mi a gondod az interface- val? Link to comment Share on other sites More sharing options...
notoriusbg Válaszolta August 5, 2019 Share Válaszolta August 5, 2019 Sziasztok! Szerintetek mi lehet az oka annak, hogy a hangerő az utóbbi időben kb 60-70%-át adja a korábbinak? Néha rendbe jön, de többnyire halkabb. Emu 0202-ről van szó és 2 külön gépen is ugyanez a helyzet. El tud (így) romlani egy usb-s hangkártya? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kérdés
Flamenco
Tudtok mondani egy olyan helyet Budapesten, ahol hangkártyák javítását is be tudnák vállalni?
Adott egy külső Usb-s M-Audio fast track pro
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.