faceeasyg Létrehozva February 14, 2017 Share Létrehozva February 14, 2017 Szepen csondben azert ez is itt van, es hogy oszinte legyek egeszen meggyozo hazistudio kismindenesnek tunik, de en valoszinuleg a deepmind-ot valasztanam inkabb, de meg par honap van amig konkretan vasarolni fogok, ugyhogy ki tudja. A klasszikus roland hulyesegektol azert mar illene szabadulni: joystick, szar es aftertouch mentes billentyu. Volt rolandom, es imadtam oket, es sztem ezt is tudnam. ui.: vegre beerik a sorozat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
draco draconis Válaszolta February 14, 2017 Share Válaszolta February 14, 2017 Ezerszer is inkább a Nord A1-et azaz A1r-t venném. EZ drága, csak 8 digit poli (mi ez, valami vicc a Rolandéknál?). A billentyűje is gagyi, ami ilyen árú szintetizátornál felső-középkategóriás kéne hogy legyen. Mondjuk az A1 vacak billentyűje se lopta a szívembe magát, de legalább aftertouchos. De ha meg analógszerű, akkor valóban ott az eredeti analóg DM12. Mellé egy Pulse 2/ BS II/ Arturia mono szinti és nem is kell túl sok minden. Link to comment Share on other sites More sharing options...
faceeasyg Válaszolta February 15, 2017 Szerző Share Válaszolta February 15, 2017 Ja, mondjuk en analognak lehet hogy egy slimphatty-t vadasznek le a mindenes melle... Mindenesetre hangra es kepessegekre jo kis szinti ez. En a muanyagoktol sem felek annyira, mert vannak olyan muanyagok, amik tartosabbak, mint az alumium meg mint a fa. A roland billentyui altalaban nem jok, de meg lehet szokni, az aftertouch hianya meg soha nem tunt fel, amikor olyan szintim volt, amiben nem volt. Pl a rolandjaim. Ettol mondjuk jogos az elvaras, hogy ennyi penzert kene, hogy legyen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
V László Válaszolta February 16, 2017 Share Válaszolta February 16, 2017 Azért adják ilyen drágán, hogy megvegyétek! Ha olcsó lenne mindenki szarozná, de így meg hűűűű DSI is az áremelés óta lett menő, pedig pont ugyanaz, mint előtte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trek Válaszolta February 16, 2017 Share Válaszolta February 16, 2017 Ekkor: 2/14/2017 at 21:55 írta draco draconis: Ezerszer is inkább a Nord A1-et azaz A1r-t venném. EZ drága, csak 8 digit poli (mi ez, valami vicc a Rolandéknál?). A billentyűje is gagyi, ami ilyen árú szintetizátornál felső-középkategóriás kéne hogy legyen. Mondjuk az A1 vacak billentyűje se lopta a szívembe magát, de legalább aftertouchos. De ha meg analógszerű, akkor valóban ott az eredeti analóg DM12. Mellé egy Pulse 2/ BS II/ Arturia mono szinti és nem is kell túl sok minden. Kijavítanálak, sajnos a Nord Lead A1 billentyűzetén sincs aftertouch érzékenység (de a Nord Lead 4-en sincs). És az A1 nincs is "felkészítve rá", hiába kapna aftertouch-ot bejövő midin. Én egy expression pedált használok a pótlására. Egyébként nagyon jó hangszer valóban, és a System-8-nál a hangja is sokkal jobban bejön számomra. A System-8 nagy erénye a gyors workflow. Rengeteg dedikált potméter, és az onboard sequencer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
draco draconis Válaszolta February 17, 2017 Share Válaszolta February 17, 2017 Köszi, akkor a Nord is benne a sorban : drága cuccokat silány billentyűzettel adnak és még meg is magyarázzák, hogy milyen jó hogy nem normális billentyűzete van. Ja, és a vacak billentyűzetet 100.000 felárral adják ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wax83 Válaszolta February 21, 2017 Share Válaszolta February 21, 2017 Uraim! Előre is elnézésüket kérem, de most kijelentő módban fogok beszélni; a DeepMind12 AZ EGYETLEN említésre méltó HANGSZER ebben az árkategóriában. A Roland cég márcsak nevében az ami valaha volt, a szellemiség már a multé.. De komolyan, mi ez a szar tőlük már megint - premium áron?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.