AudioWorks Hangtechnika Létrehozva February 26, 2017 Share Létrehozva February 26, 2017 Az AudioWorks Hangtechnika bemutatja az iConnectivity ConnectAUDIO2/4 audio interfészt! 2x mikrofon/hangszer/vonal XLR/TRS kombinált bemenet +48V fantomtáp kapcsolóval és impedancia illesztéssel 2x TRS szimmetrikus kimenet 1x fejhallgató kimenet (központi kimenet [1-2] vagy önálló mix [3-4] választási lehetőséggel) 1x1 MIDI DIN ki/bemenet a precíz beállításhoz digitális vezérlésű előfokok (Pre A/D), fejhallgató és központi kimenet (Post D/A) intuitív kapacitív érintőpanel és vezérelőfelület 7-szegmenses LED a ki/bemenő jelszint vagy paraméter kijelzéshez teljes körű Direct-Monitoring (Mono/Stereo) funkciók (fedélzeti keverő) max. mintavételi frekvencia 24bit@96kHz minőségi AKM A/D és D/A konverterek USB Audio & MIDI Class Compliant (nem igényel illesztő-programot) USB Bus Powered (nincs szükség külső tápegységre) PC/Mac/iOS kompatibilis letisztult, modern külső a már megszokott strapabíró fém készülékház 3 év jótállás iConnectivity árlista: Link Link to comment Share on other sites More sharing options...
AudioWorks Hangtechnika Válaszolta March 10, 2018 Szerző Share Válaszolta March 10, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
malaga Válaszolta March 12, 2018 Share Válaszolta March 12, 2018 Ekkor: 2018. 03. 10. at 16:58 írta AudioWorks Hangtechnika: Üdv! Tudsz valami mondani a MIDI-ről? Round Trip latency? Előfok minősége? (Azon túl, hogy nagyszerű, mondjuk valamihez hasonlítva. :-D ) Előre is köszi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AudioWorks Hangtechnika Válaszolta March 12, 2018 Szerző Share Válaszolta March 12, 2018 46 perccel ezelőtt írta malaga: Tudsz valami mondani a MIDI-ről? Round Trip latency? Az iConnectivity interfészek rendszer Latency értéke 1.7 ms (In-Out, Analog/Digital és Mix/Patch esetén is). 46 perccel ezelőtt írta malaga: Előfok minősége? Jobb és érzékenyebb, mint az ebben az árkategóriában megszokott. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gandras Válaszolta June 2, 2018 Share Válaszolta June 2, 2018 Sziasztok! Van egy ICA2+ hangkártyám. Laptopommal IPAD-emmel tök jól megy :) .(látják egymást ahogy kell ide-oda megy minden) Rádugom a PC-re és nem látja az IPAD a kártyát (PC látja, kiválóan megy!). Mi lehet? Előre is köszönöm a segítséget. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AudioWorks Hangtechnika Válaszolta June 3, 2018 Szerző Share Válaszolta June 3, 2018 17 órája írta Gandras: Laptopommal IPAD-emmel tök jól megy ... Rádugom a PC-re és nem látja az IPAD a kártyát (PC látja, kiválóan megy!). Pontosan mit jelent az, hogy nem látja? A Laptop és Desktop gépről nézve az iConfig Audio Router és USB konfigurációs beállítások teljesen egyformák? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gandras Válaszolta June 3, 2018 Share Válaszolta June 3, 2018 6 órája írta AudioWorks Hangtechnika: Pontosan mit jelent az, hogy nem látja? A Laptop és Desktop gépről nézve az iConfig Audio Router és USB konfigurációs beállítások teljesen egyformák? Megnézem! Most vettem észre hogy a laptopon még a május 22.-e előtti idriver van ( PC-n ez az új unified van). Lehet itt lesz a hiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AudioWorks Hangtechnika Válaszolta June 4, 2018 Szerző Share Válaszolta June 4, 2018 11 órája írta Gandras: Lehet itt lesz a hiba? Első hallásra konfigurációs probléma lesz. Ha az iConfig-ban nem tudod ellenőrizni a beállításokat, akkor csatlakoztasd az asztali gépet és az iOS eszközt az iConnectAUDIO2+ interfészhez, indítsd el az iC Auracle Tool-t és haladj a Setup Wizard pontjain újból végig. Az Auracle csak a konfiguráláskor aktív Port és eszközöket veszi figyelembe majd ez alapján programozza fel az interfészt (Audio&MIDI Router). Ha az iOS eszköz a konfigurálás pillanatában nem volt a rendszerben, akkor elképzelhető azért nem kommunikál az asztali géppel, mert nincs Route az USB1 <> USB2 Port között. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gandras Válaszolta June 4, 2018 Share Válaszolta June 4, 2018 4 órája írta AudioWorks Hangtechnika: Első hallásra konfigurációs probléma lesz. Ha az iConfig-ban nem tudod ellenőrizni a beállításokat, akkor csatlakoztasd az asztali gépet és az iOS eszközt az iConnectAUDIO2+ interfészhez, indítsd el az iC Auracle Tool-t és haladj a Setup Wizard pontjain újból végig. Az Auracle csak a konfiguráláskor aktív Port és eszközöket veszi figyelembe majd ez alapján programozza fel az interfészt (Audio&MIDI Router). Ha az iOS eszköz a konfigurálás pillanatában nem volt a rendszerben, akkor elképzelhető azért nem kommunikál az asztali géppel, mert nincs Route az USB1 <> USB2 Port között. Leszedtem a Auracle-t, újra telepítettem. Végigmentem a lépéseken (korábban kihagytam) és most jó. Az a fura hogy azt írja ki hogy mincs USB1 UB2 csatlakoztatva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gandras Válaszolta June 4, 2018 Share Válaszolta June 4, 2018 Fura, összerektam a rendszert kipróbáltam mindent, Audio ,midi route, minden működik de továbbra is not connectedbe van a két usb port. Csudajó kis kütyü! :)))) Majd kibogózom ezt az anomáliát, csak most nincs több időm tesztelgetni (vizsgaidőszak van, vissza is raktam a dobozába mert nagyon nagy a kísértés ). Nagyon jó a routingja , latency is ! Beatstep pro-t rákötöttem a PC-re Ableton Midi vette a jelét routolta IPAD_re (AUM -> ISEM szinti hang vissza Abletonba ) elsőre nem vettem észre csúszást Nagyon köszönöm a segítséget! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kérdés
AudioWorks Hangtechnika
Az AudioWorks Hangtechnika bemutatja az iConnectivity ConnectAUDIO2/4 audio interfészt!
iConnectivity árlista: Link
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.