A tanácsotokat szeretném kérni a következővel kapcsolatban.
Zenét szeretnék hallgatni sztereóban PC-ről jó minőségben. A PC és egy hangerőszabályzós DA konverter már megvannak. Ezeket szeretném összekapcsolni egy olyan hangkártyával, aminek van aes/ebu kimenete (lehetőleg a klasszikus xlr, mert ilyen kábellel közlekednék a dac-ba), nincs tartalmaz saját da-t, esetleg van órajel bemenete. Érdekelne külső és PCIE megoldás is.
Nem szükséges 8 vagy 16 be/kimenet, elég lenne csak egy aes/ebu digitális kimenet.
Áldoznék a történetre nagyobb összeget is, ha megéri.
A Lynx studio kártyáival szemezgetek és úgy tudom, van is magyar forgalmazójuk, de nem tudom melyik cég az.
Kérdés
grincsman
Sziasztok!
A tanácsotokat szeretném kérni a következővel kapcsolatban.
Zenét szeretnék hallgatni sztereóban PC-ről jó minőségben. A PC és egy hangerőszabályzós DA konverter már megvannak. Ezeket szeretném összekapcsolni egy olyan hangkártyával, aminek van aes/ebu kimenete (lehetőleg a klasszikus xlr, mert ilyen kábellel közlekednék a dac-ba), nincs tartalmaz saját da-t, esetleg van órajel bemenete. Érdekelne külső és PCIE megoldás is.
Nem szükséges 8 vagy 16 be/kimenet, elég lenne csak egy aes/ebu digitális kimenet.
Áldoznék a történetre nagyobb összeget is, ha megéri.
A Lynx studio kártyáival szemezgetek és úgy tudom, van is magyar forgalmazójuk, de nem tudom melyik cég az.
Ebben is kérném segítségeteket.
Válaszokat/tanácsokat köszönöm!
Top Posters For This Question
21
16
9
9
Popular Days
Apr 3
41
Apr 5
9
Apr 3
3
Apr 4
3
Top Posters For This Question
iavrum 21 posts
Hobkins 16 posts
djuice 9 posts
wolf 9 posts
Popular Days
Apr 3 2021
41 posts
Apr 5 2021
9 posts
Apr 3 2017
3 posts
Apr 4 2021
3 posts
Popular Posts
wolf
Scarlett vs Clarett: különböző kategória árban és minőségben. Számoltam, és az van, hogy a Clarett 8 Pre USB-hez képest minden alternatíva (a most nincs pénzem de majd később lesz miatt) drágább.
Hobkins
Én djuice kollégával értek egyet. Ha egyelőre nem kell annyira sok ki-bejárat, akkor MOTU M4. Egy dolog tuti, régen jók voltak a Tascam cuccok, hogy most mit domborít a többi gyártó mellett...számomra
wolf
Behringer... :-) Régebben kalandvágyból vettem egy UMC204HD-t... hát mit mondjak... semmivel sem rosszabb mint a többiek a kategóriában... laptophoz tök jó... a potik recsegnek-ropognak... a fejes
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts