bart42 Létrehozva April 5, 2017 Share Létrehozva April 5, 2017 http://www.synthtopia.com/content/2017/04/04/waldorf-quantum-8-voice-hybrid-synthesizer/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
upstream Válaszolta April 5, 2017 Share Válaszolta April 5, 2017 mondhatjuk rá hogy a waldorf q+ felújított verziója? Link to comment Share on other sites More sharing options...
psymon Válaszolta April 5, 2017 Share Válaszolta April 5, 2017 4 órája írta upstream: mondhatjuk rá hogy a waldorf q+ felújított verziója? Plusz integrált Neve touch felülettel és még egy granulár szinti modult is kapott. És mindez szabadon kombinálható mod mátrix-szal variálható... Az eddigi specik alapján, nekem a Waldorf Q-nál sokkal innovatívabbnak tűnik és szerintem nem is ugyan az az engine van benne (max. részeiben, amennyire minden Waldorf szinti a Q-ra meg a Wave-re épül). De kategóriáját tekintve igen, egy valódi 'no compromise' flag ship szinti-nek tűnik, mint anno a Q+ volt. Meglátjuk milyen lesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
draco draconis Válaszolta April 5, 2017 Share Válaszolta April 5, 2017 2000-3000 euro között lesz az ára minimum, szerintem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.