Ami eddig volt: Samson G-Track és egy ECM-969es Sony. Szép volt, jó volt.
Lett egy tűrhető mikiprocim és áttérnék XLRes belépő szintű kondimikire.
AT2020on gondolkodtam elsőként. Jó árban is van, de mire megveszem hozzá a gyári shockmount-ot, már ott tartok, hogy inkább ugrom egyet és, legyen egy AT2035 (ahhoz ha jól tudom jár elvileg), vagy?.....még a "kis zajú" Rode NT1A-t néztem.
Van fent sok írás a kettő összehasonlításáról.
Ezen a szinten lehet nagy különbség köztük? Esetleg valaki, akinek mindkettő volt...
Alapvetően egy jó "mindenes" kéne nekem egyelőre. Ének/szöveg és akusztikus hangszerekhez is. Mondjuk mégis a vokál lenne inkább a fő csapás.
Kérdés
abstrax
Sziasztok Kedves Fórumtársak!
Home stúdió fejlesztés témában, még mindig....
Ami eddig volt: Samson G-Track és egy ECM-969es Sony. Szép volt, jó volt.
Lett egy tűrhető mikiprocim és áttérnék XLRes belépő szintű kondimikire.
AT2020on gondolkodtam elsőként. Jó árban is van, de mire megveszem hozzá a gyári shockmount-ot, már ott tartok, hogy inkább ugrom egyet és, legyen egy AT2035 (ahhoz ha jól tudom jár elvileg), vagy?.....még a "kis zajú" Rode NT1A-t néztem.
Van fent sok írás a kettő összehasonlításáról.
Ezen a szinten lehet nagy különbség köztük? Esetleg valaki, akinek mindkettő volt...
Alapvetően egy jó "mindenes" kéne nekem egyelőre. Ének/szöveg és akusztikus hangszerekhez is. Mondjuk mégis a vokál lenne inkább a fő csapás.
Köszi előre is minden választ! P.
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts