wax83 Létrehozva April 27, 2017 Share Létrehozva April 27, 2017 Üdv! Valakinek van tapasztalata külföldön vásárolt MPC1000-rel kapcsolatban?? Vettem egyet az Egyesült Királyságból, ennek megfelelően a tápkábel az ottani aljzatra való 3-villás fajta, nálunk meg ügye a 2 villás "hagyományos" műszerkábel van az itteni hálózatra.. (a másik vége ugyanaz a 3 fázisú csatoló) Azt megtudtam, hogy az MPC1000-es már kapcsolóüzemű tápegységgel van ellátva, tehát működnie kell a hazai hálózaton is (230VAC/60Hz~) erre utal is a gyártó az eszköz hátoldalán. Az álltalam bitorolt gép mégsem kapcsol be, teljesen süket, se kép se hang - ha a hagyományos PC tápkábelekkel próbálkozom.. Vkinek vmi ötlet, javaslat, tapasztalat ezügyben? Előre is megköszönöm a segítséget! Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.K. Válaszolta September 27, 2018 Share Válaszolta September 27, 2018 Ekkor: 2017. 04. 27. at 19:24 írta wax83: Üdv! Valakinek van tapasztalata külföldön vásárolt MPC1000-rel kapcsolatban?? Vettem egyet az Egyesült Királyságból, ennek megfelelően a tápkábel az ottani aljzatra való 3-villás fajta, nálunk meg ügye a 2 villás "hagyományos" műszerkábel van az itteni hálózatra.. (a másik vége ugyanaz a 3 fázisú csatoló) Azt megtudtam, hogy az MPC1000-es már kapcsolóüzemű tápegységgel van ellátva, tehát működnie kell a hazai hálózaton is (230VAC/60Hz~) erre utal is a gyártó az eszköz hátoldalán. Az álltalam bitorolt gép mégsem kapcsol be, teljesen süket, se kép se hang - ha a hagyományos PC tápkábelekkel próbálkozom.. Vkinek vmi ötlet, javaslat, tapasztalat ezügyben? Előre is megköszönöm a segítséget! Szia!Az enyém simán működik szürke pc kábellel is.Szét kell kapnod,hogy lásd mi a gond.Vagy nézesd meg valakivel.Sok sikert!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kérdés
wax83
Üdv!
Valakinek van tapasztalata külföldön vásárolt MPC1000-rel kapcsolatban??
Vettem egyet az Egyesült Királyságból, ennek megfelelően a tápkábel az ottani aljzatra való 3-villás fajta,
nálunk meg ügye a 2 villás "hagyományos" műszerkábel van az itteni hálózatra.. (a másik vége ugyanaz a 3 fázisú csatoló)
Azt megtudtam, hogy az MPC1000-es már kapcsolóüzemű tápegységgel van ellátva, tehát működnie kell a hazai hálózaton is (230VAC/60Hz~)
erre utal is a gyártó az eszköz hátoldalán. Az álltalam bitorolt gép mégsem kapcsol be, teljesen süket, se kép se hang -
ha a hagyományos PC tápkábelekkel próbálkozom.. Vkinek vmi ötlet, javaslat, tapasztalat ezügyben?
Előre is megköszönöm a segítséget!
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.