-Empty- Létrehozva May 23, 2017 Share Létrehozva May 23, 2017 Üdv! volna egy problémám. egy jó ideje kékhalálozik a gép, és a scarlett driver-ére hivatkozik. a kékhalál véletlenszerűen fordul elő. 64bites Win7-et használok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hobkins Válaszolta May 23, 2017 Share Válaszolta May 23, 2017 Szia! A rendszered SSD-n van? Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Empty- Válaszolta May 23, 2017 Szerző Share Válaszolta May 23, 2017 35 perccel ezelőtt írta Hobkins: Szia! A rendszered SSD-n van? Szia! nem. (próbálnék konkrétabb lenni, csak nem tudom, milyen információk fontosak ) próbálnám megoldani win újratelepítés nélkül (főleg, hogy tartok attól, hogy a probléma továbbra is fent fog állni) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hobkins Válaszolta May 23, 2017 Share Válaszolta May 23, 2017 5 perccel ezelőtt írta -Empty-: Szia! nem. (próbálnék konkrétabb lenni, csak nem tudom, milyen információk fontosak ) próbálnám megoldani win újratelepítés nélkül (főleg, hogy tartok attól, hogy a probléma továbbra is fent fog állni) Mi a konkrét hibaüzenet, amit kiír kék halálnál? Másik USB porton nézted? Minden driver-ből a legfrissebb van feltelepítve? Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Empty- Válaszolta May 23, 2017 Szerző Share Válaszolta May 23, 2017 1 perce írta Hobkins: Mi a konkrét hibaüzenet, amit kiír kék halálnál? Másik USB porton nézted? Minden driver-ből a legfrissebb van feltelepítve? húha, azt hol tudom pontosan megnézni? amikor a kékhalál után újraindul a gép, akkor kiírja, viszont azt nem mentettem el. konkrétan a kékhalálnál 0x00000A1-et ír (már nem emlékszem, hány 0 ) másik porton nem próbáltam még, csak furcsa, hogy eddig minden okés volt. (mármint a kékhalál előtt ) vírus okozhat ilyet? merevlemezem se csúcs, most ellenőriztem, 52% a kondíció. memóriatesztet csináltam, bár az alap windowsos hülyeséggel, lehet, hogy nem arra kéne ezt bízni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hobkins Válaszolta May 23, 2017 Share Válaszolta May 23, 2017 Ohh hát a winyó simán csinálhat ilyet. A kék halál képernyőn ki írja elvileg szövegesen is, hogy IRQL NOT bla bla bla legalábbis nekem ez jött elő AVID Duet-tel, és az SSD volt a ludas. A winyót cseréld le szerintem, azzal kezdj. Ha van egy másik winyód, telepíts oprendszert! Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Empty- Válaszolta May 23, 2017 Szerző Share Válaszolta May 23, 2017 5 perccel ezelőtt írta Hobkins: Ohh hát a winyó simán csinálhat ilyet. A kék halál képernyőn ki írja elvileg szövegesen is, hogy IRQL NOT bla bla bla legalábbis nekem ez jött elő AVID Duet-tel, és az SSD volt a ludas. A winyót cseréld le szerintem, azzal kezdj. Ha van egy másik winyód, telepíts oprendszert! igen, valami ilyesmit irkál nna remek. köszi a segítséget Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hobkins Válaszolta May 23, 2017 Share Válaszolta May 23, 2017 Épp most írta -Empty-: igen, valami ilyesmit irkál nna remek. köszi a segítséget Nagyon szívesen! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kérdés
-Empty-
Üdv! volna egy problémám. egy jó ideje kékhalálozik a gép, és a scarlett driver-ére hivatkozik. a kékhalál véletlenszerűen fordul elő. 64bites Win7-et használok.
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.