bart42 Létrehozva June 20, 2017 Share Létrehozva June 20, 2017 https://www.roland.com/global/products/se-02/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
wax83 Válaszolta June 20, 2017 Share Válaszolta June 20, 2017 Egy ki.aszott minimoog klón klónja.. Ennyi telik a Roland-tól 2017-ben?!? szánalmas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lufee Válaszolta June 20, 2017 Share Válaszolta June 20, 2017 Szerintem ez kritikán aluli.... a többi butique sem volt izgalmas de ez még talán gyengébb is.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kázió Válaszolta June 21, 2017 Share Válaszolta June 21, 2017 Ha ez kijön 150 alatt, akkor nagy business lesz. Három oszcis full analog szintetizátor, sequencerrel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bendi Válaszolta June 21, 2017 Share Válaszolta June 21, 2017 Nem tudom, miért bántjátok. Szerintem egyáltalán nem rossz kis kütyü ez! (Szerintem inkább a felvétel készítője volt béna. Néha kifejezetten "recseg" a felvétel, ami biztosan nem az eszköz problémája. Én egy közepesen jó fülessel hallgattam, egyáltalán nem szólt rosszul.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_cutoff Válaszolta June 21, 2017 Share Válaszolta June 21, 2017 Szerintem sem olyan rossz. Picit a boomstarokra hasonlít, sok roland karaktere nincsen, meg nyilván sok újdonságot sem tud, de akinek újdonság kell, az ne a klasszik felépítésű monó analógok környékén keresse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atiezr Válaszolta June 21, 2017 Share Válaszolta June 21, 2017 Itt már fennt van. https://www.sweetwater.com/store/detail/SE02 500 Dolcsi. Tehát Europában 500 Euró árban várható. Ezen belül Magyarországon, mint Európa legerősebb gazdaságában várhatóan kicsit 150 felett lesz. (160-170) Szerintem is ígéretes darab lesz. A többi boutique szintihez képest ez talán jobban sikerlt darab. Link to comment Share on other sites More sharing options...
V László Válaszolta June 22, 2017 Share Válaszolta June 22, 2017 Csinálnak egy analóg másolatot, de TR-ből csak a digitális. Logikus. Ja nem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart42 Válaszolta June 23, 2017 Szerző Share Válaszolta June 23, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinnui Válaszolta June 23, 2017 Share Válaszolta June 23, 2017 Annyira tudtam, hogy beindul a szarozás erre a témára, jó magyar szokás szerint. Ha drága az analóg akkor azabaaaaaj, ha olcsón adják akkor azabaaaaj, de ha valami szép és jó is az is baaaaj, ha a ménemszólon fikázok, na az nem baaaaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
draco draconis Válaszolta June 23, 2017 Share Válaszolta June 23, 2017 Szerintem rájött a Roland hogy kimaradt valamiből. Próbál kompenzálni valami valóban ütős dologgal. Kár hogy monofón. Ennyi az összes hibája. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinnui Válaszolta June 23, 2017 Share Válaszolta June 23, 2017 Szerintem az is egy izgalmas dolog, hogy a videóból az jön le, hogy egy designer sorozat darabja lesz az SE-02, így lehet hogy más neves gyártókkal karöltve készül még pár gyöngyszem. Ebben mindenképpen nagy potenciál van. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koródi Csaba Válaszolta June 23, 2017 Share Válaszolta June 23, 2017 5 órája írta vinnui: de ha valami szép és jó is az is baaaaj, ha a ménemszólon fikázok, na az nem baaaaj Nem tudom mit hoz ki legközelebb a Roland, de tuti hogy már most kritikán aluli és úgy fog szólni, mint a térdhajlatom Szerintem mindegyik Boutique csinos Ha lehetne választani a semmi és a bármi között, akkor én azt mondanám inkább csináljanak bármit mint semmit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinnui Válaszolta June 23, 2017 Share Válaszolta June 23, 2017 1 órája írta Koródi Csaba: Nem tudom mit hoz ki legközelebb a Roland, de tuti hogy már most kritikán aluli és úgy fog szólni, mint a térdhajlatom LOL Az én térdhajlatom elég durván tud recsegni, attól azért tényleg jobb hangminőség szükséges Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart42 Válaszolta June 24, 2017 Szerző Share Válaszolta June 24, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ákos Ambrus Válaszolta June 24, 2017 Share Válaszolta June 24, 2017 Majdnem azt hittem, hogy megvan a bölcsek köve, de sajnos meghallgattam ezt, és ki is józanodtam: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart42 Válaszolta June 24, 2017 Szerző Share Válaszolta June 24, 2017 1 órája írta Ákos Ambrus: Majdnem azt hittem, hogy megvan a bölcsek köve, de sajnos meghallgattam ezt, és ki is józanodtam: Amennyiben józan dolognak számít összehasonlítani egy 1-M körüli cuccot egy hatod-heted annyiba kerülő cuccal... Link to comment Share on other sites More sharing options...
draco draconis Válaszolta June 24, 2017 Share Válaszolta June 24, 2017 Annak a D-nek talán van 3 hangja az amitől Moog és D. Na ezek pont nem azok: ezeket a legtöbb analóg, sőt a DCO-s szintik is tudják. Pölö asszonynak is betettem vakon egy Analog Keys (DCO) szekvenciát nyersen meg ezt a youtube demot vakon: a D bukott. Azután is amikor mondtam hogy az egymilla feletti cucc. Pedig a legrosszabb lehallgató amin hajlandó meghallgatni a dolgokat az a Harman Kardon Soundstick Link to comment Share on other sites More sharing options...
lufee Válaszolta June 24, 2017 Share Válaszolta June 24, 2017 Ekkor: 6/23/2017 at 8:10 írta bart42: Ez a masodik video mar sokkal osszeszedetteb kepet ad a hangjarol az teny... Link to comment Share on other sites More sharing options...
draco draconis Válaszolta June 26, 2017 Share Válaszolta June 26, 2017 Bass station II jó darab. De ennek se lesz semmi baja ha nem fog vastagon az árazó ceruza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavidTollner Válaszolta June 26, 2017 Share Válaszolta June 26, 2017 2 órája írta draco draconis: Bass station II jó darab. De ennek se lesz semmi baja ha nem fog vastagon az árazó ceruza. 197 900 Fthttps://hitspace.hu/roland-se-02.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blank Válaszolta June 26, 2017 Share Válaszolta June 26, 2017 12 perccel ezelőtt írta DavidTollner: 197 900 Fthttps://hitspace.hu/roland-se-02.html No, halkan és kíváncsian vártam, még a videok felett sem foglaltam állást, de a kétszázezres ár sajna döntött helyettem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
draco draconis Válaszolta June 27, 2017 Share Válaszolta June 27, 2017 9 órája írta DavidTollner: 197 900 Fthttps://hitspace.hu/roland-se-02.html Ez nagyon sok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
draco draconis Válaszolta June 27, 2017 Share Válaszolta June 27, 2017 Egyébként meg nem értem miért volt olcsóbb SE licencét megvenni, mint hogy használják a saját analóg Jupiter és hasonló licenceket analóg cuccaikról. Ja, mert akkor a mostani digit széria mégse lenne "Jupiter" színvonalú? Roland a legviccesebb cégek egyike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bendi Válaszolta June 27, 2017 Share Válaszolta June 27, 2017 16 órája írta DavidTollner: 197 900 Fthttps://hitspace.hu/roland-se-02.html A Toraiz-AS1-ben - szerintem - több a "belbecs". Mégis olcsóbb. Azt hiszem, ha éppen ilyesmiben gondolkodnék, a Pioneer mellett voksolnék. Effekt procik, szimmetrikus kimenetek, stb... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.