Jump to content
Ménemszól.hu
  • 0

Építeni kéne


gatya

Kérdés

Sziasztok! Kerestem, nem találtam számomra egyszerű, egyenes választ, így fordulok hozzátok tapasztalt, zenemágus barátaim!

Stúdiót szeretnék felépíteni, már mit lehet stúdiónak nevezni. A keret: 400e HUF, amikre pedig tudom hogy szükség van, csak nem tudom mit és hogyan válasszak, a következők: Stúdió monitor keveréshez, külső hangkártya, keverő, kondenzátormikrofon,...és nem tudom hogy folytatódik. Ami viszont még lényeges lenne, hogy olyan cuccokat venni, hogy későbbiekben bakelit lejátszót és mpc-t úgy venni, hogy ne keljen már más eszközre pluszban beruházni. Nagyon hálás lennék a segítségetekért, lehet hülye vagyok a dolgokhoz, de.. a zene a minden, és az is igaz, jó cuccok nem teszik jó zenésszé se semmivé az embert, nem is bízom el magam épp ezért, csak csinálnám, ahogy mindenből kitelik!

Szép napot mindenkinek! :)

Link to comment
Share on other sites

válasz erre a kérdésre

Recommended Posts

1 órája írta gatya:

Ami viszont még lényeges lenne, hogy olyan cuccokat venni, hogy későbbiekben bakelit lejátszót és mpc-t úgy venni, hogy ne keljen már más eszközre pluszban beruházni.

Ha fantomtápos interfészed vagy keverőpultod van/lesz továbbá a lemezjátszón nincs kifejezetten vonalszintű kimenet, akkor az iConnectivity spinXLR interfésszel egyszerűen tudsz majd lemezjátszót illeszteni, csatlakoztatni.

 

Link to comment
Share on other sites

8 órája írta gatya:

Sziasztok! Kerestem, nem találtam számomra egyszerű, egyenes választ, így fordulok hozzátok tapasztalt, zenemágus barátaim!

Stúdiót szeretnék felépíteni, már mit lehet stúdiónak nevezni. A keret: 400e HUF, ...

Csatlakoznék Gamda fórumtárshoz: kérlek fejtsd ki bővebben mit szeretnél csinálni, milyen minőségben, milyen zenét, mik az elvárások, hány csatornát szeretnél rögzíteni egy időben, hol? stb...

Link to comment
Share on other sites

Amennyiben jól értem Gatya fórumtárs szeretne (az MPC és lemezjátszó miatt feltételezem) Sampling alapú zenekészítéssel foglalkozni. Erre jelenleg 400.000 Ft keret áll rendelkezésre, ami kb. behatárolja a lehetőségeket. Ebből szeretne használható eszközöket vásárolni majd idővel fejleszteni, bővíteni.

AudioWorks belépő konfiguráció: EMES Kobalt + Roland UA-55 + Audio-Technica AT2035 + Mackie 1402VLZ4

UI: Indulásnak a keverő helyett inkább egy fejhallgatót és egy kisebb kontrollert vennék.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...