lazarus Létrehozva May 26, 2011 Share Létrehozva May 26, 2011 Sziasztok! Virus B-hez próbálok új soundseteket szerezni és az Access oldalán találtam rengeteg félét, de a legtöbb virus C vagy annál újabb modellekhez van. Beolvassa ezeket egy Virus B desktop is vajon? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lookinglass Válaszolta October 3, 2011 Share Válaszolta October 3, 2011 Igen ez működőképes megoldás lehet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtones Válaszolta February 18, 2016 Share Válaszolta February 18, 2016 Ekkor: 2015. október 4. at 21:47 írta interferenc: Üdv! nemrég óta vagyok egy virus b boldog tulajdonosa, viszont van vele egy eleg nagy problemam. a knob mode-nal nekem a snap opcio a legkenyelmesebb, viszont ez az egyetlen mod ami nem mukodik rendesen. ha valahol egy parameter maximumon all az utolso mentes szerint, akkor nem tudom eltekerni. pl. ha egy ertek 127-en van, akkor nem tudom modositani, mert csak 126-ig megy a parameter. egy virus forumon olvastam, hogy az "a"-val is volt ilyen problema, de ott a kovetkezo update-tel javitottak. viszont itt ez az utolso frissites. "Errors and misbehaviour Q- I keep getting obscure "Parapeek" errors A-This seems to be a bug in version 1.53 of the OS. Apparently this bug only appears when the Virus is set to Snap mode, as a workaround set the Knobs to Jump mode for the time being. This bug has been fixed in version 1.54. The easy solution is: Upgrade...!" elore is koszi a valaszokat, segitseget! Próbáld meg újra updatelni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G.t. Válaszolta June 1, 2011 Share Válaszolta June 1, 2011 Szia Lazarus! Csak most vettem észre, hogy mit kérdeztél. Nyugodtan szedd le a Virus C-s soundseteket, azokat simán olvassa a B, maximum azok a paraméterek amik a C-ben extrák (EQ, analóg filter modellek) nem fogják befolyásolni a hangzást, emiatt némileg másképp fog szólni a hangszín. Sziasztok! Virus B-hez próbálok új soundseteket szerezni és az Access oldalán találtam rengeteg félét, de a legtöbb virus C vagy annál újabb modellekhez van. Beolvassa ezeket egy Virus B desktop is vajon? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lookinglass Válaszolta September 22, 2011 Share Válaszolta September 22, 2011 Sziasztok! multimode-ban szeretnék használni egy virus b-t viszont ha 3-4 MIDI sávnál többet akarok használni illetve egyszerre megszólaltatni akkor egész egyszerűen szakadozik a hangja , el-el tünik összevissza szól/nem szól..multiban elvileg 16midi ch /24voice??? tehát összesen 24voiceot tudok használni a 16 Midire szétosztva vagy MIDIcsatornánként tudok 24voice-ot???...vagy hogy is van ez? másik amire tippelek mint probléma hogy ha pont egyszerre kap sok midi jelet akkor ott a latency miatt megzavarodna de pont ezért lenne a multimode hogy egyszerre lehessen több midi jelet beleküldeni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
G.t. Válaszolta September 26, 2011 Share Válaszolta September 26, 2011 Összesen 24 hangot, tud és azt lehet szétosztani 16 csatornára, de becsapós a dolog, mert, ha egy hangszínen be van kapcsolva az unisono akkor, annyit elvesz a polyból egyetlen lenyomott hang, amennyi az unisonoban be van neki állítva. Valószínűleg az van, hogy kifutsz a polyból. Érdemes megnézni a használt hangszíneidnél, hogy melyikre mi van unisonoban beállítva, érdemes esetleg vissza venni, persze ilyenkor némivel vékonyabb lesz az adott hangszín ,de sajnos valamit valamiért. Meg olyat is tudsz multi mótban a partoknál állítani, hogy melyik fontos, melyik kevésbé, és ezt elvileg figyelembe is veszi mikor lopnia kell a polyból lejátszáskor. Én az unisono-s megoldást javasolnám. Amikor kész a dal, és rögzíted audioba a sávokat egyesével, akkor kapcsold vissza az unisono beállításokat, hogy teljes gazdagságában rögzíthesd az adott hangszínt) Link to comment Share on other sites More sharing options...
interferenc Válaszolta October 4, 2015 Share Válaszolta October 4, 2015 Üdv!nemrég óta vagyok egy virus b boldog tulajdonosa, viszont van vele egy eleg nagy problemam. a knob mode-nal nekem a snap opcio a legkenyelmesebb, viszont ez az egyetlen mod ami nem mukodik rendesen. ha valahol egy parameter maximumon all az utolso mentes szerint, akkor nem tudom eltekerni. pl. ha egy ertek 127-en van, akkor nem tudom modositani, mert csak 126-ig megy a parameter. egy virus forumon olvastam, hogy az "a"-val is volt ilyen problema, de ott a kovetkezo update-tel javitottak. viszont itt ez az utolso frissites."Errors and misbehaviourQ- I keep getting obscure "Parapeek" errors A-This seems to be a bug in version 1.53 of the OS. Apparently this bug only appears when the Virus is set to Snap mode, as a workaround set the Knobs to Jump mode for the time being. This bug has been fixed in version 1.54. The easy solution is: Upgrade...!"elore is koszi a valaszokat, segitseget! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lookinglass Válaszolta September 13, 2015 Share Válaszolta September 13, 2015 Oké köszi már megoldottam Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtones Válaszolta October 18, 2011 Share Válaszolta October 18, 2011 Virus B: http://www.vengeance-sound.de/Filez/MSchleisTranceSource2001.zip http://www.vengeance-sound.de/Filez/Incubation%20V1%20-%20Virus%20Soundset%20by%20Manuel%20Schleis%20www.vengeance-sound.com.zip Mindkettő legális, ingyenes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lookinglass Válaszolta August 12, 2015 Share Válaszolta August 12, 2015 Esetleg tudja valaki, hogyan lehet az eredeti gyári A B bankot visszaállítani egy virus b nél? Link to comment Share on other sites More sharing options...
G.t. Válaszolta August 13, 2015 Share Válaszolta August 13, 2015 Esetleg tudja valaki, hogyan lehet az eredeti gyári A B bankot visszaállítani egy virus b nél? Tudtommal csak úgy, hogy visszatöltöd sysexből MIDI-n keresztül. Elvileg nekem meg is van valahol a factory készlet .mid vagy .syx fájlban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kérdés
lazarus
Sziasztok!
Virus B-hez próbálok új soundseteket szerezni és az Access oldalán találtam rengeteg félét, de a legtöbb virus C vagy annál újabb modellekhez van. Beolvassa ezeket egy Virus B desktop is vajon?
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.