Flamenco Létrehozva July 5, 2017 Share Létrehozva July 5, 2017 Amikor importálok egy Hd videót Cubase-be teljesen akadva fut a vidi csak néha villan fel egy-egy képkocka. Tegnap még teljesen normálisan folytonosan futott ugyanaz a videó. Vajon mi lehet a gebasz? Semmit nem állítottam át, próbáltam szűz projektel, újratelepítettem a quick time-ot. Adobe Premier pro-ban, pölö továbbra is teljesen normálisan tudok rögzíteni hangot Hd vidó alá. Tippek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
biczokrecords Válaszolta July 5, 2017 Share Válaszolta July 5, 2017 8 órája írta Flamenco: Amikor importálok egy Hd videót Cubase-be teljesen akadva fut a vidi csak néha villan fel egy-egy képkocka. Tegnap még teljesen normálisan folytonosan futott ugyanaz a videó. Vajon mi lehet a gebasz? Semmit nem állítottam át, próbáltam szűz projektel, újratelepítettem a quick time-ot. Adobe Premier pro-ban, pölö továbbra is teljesen normálisan tudok rögzíteni hangot Hd vidó alá. Tippek? Mik a paraméterei a videónak? Lejátszàsnál valami jobban kezeli a 25p-t. Viszont valami meg jobban szereti az 50i-t. Érdemes kipróbálni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kérdés
Flamenco
Amikor importálok egy Hd videót Cubase-be teljesen akadva fut a vidi csak néha villan fel egy-egy képkocka.
Tegnap még teljesen normálisan folytonosan futott ugyanaz a videó.
Vajon mi lehet a gebasz?
Semmit nem állítottam át, próbáltam szűz projektel, újratelepítettem a quick time-ot.
Adobe Premier pro-ban, pölö továbbra is teljesen normálisan tudok rögzíteni hangot Hd vidó alá.
Tippek?
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.