silk Létrehozva August 31, 2017 Share Létrehozva August 31, 2017 Sziasztok! UAD-plugin tanfolyam indul, kezdöknek-haladóknak (és érdeklödöknek). Elsösorban szerintem azokat fogja érdekelni akiknek van ilyen rendszerük. (UAD, Apollo stb) Persze aki esetleg csak tervezi a beszerzését annak is hasznos lehet. szept 9, 16, 23 szombati turnusszept 10, 17, 24 vasárnapi turnus cirka 20 órás, (naponta 10-16 óráig, ebédszünettel) 5 fös kis-csoportok (a szégyenlösöknek is lesz idö kérdezni ) UAD-pluginek lesznek elmondva...szinte mind...de nagyon (kivéve a sok hülye gitár-torzitó plugint, azokat kihagyom) -kezelési okosságok -felhasználhatóság -hangzás bemutatása -és mit-mire, tippek Jelentkezni nálam lehet priviben, amíg van hely... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roby Válaszolta August 31, 2017 Share Válaszolta August 31, 2017 Tök véletlenül futottam ebbe most bele, de látom, hogy még időben A probléma csupán az, hogy a 9-10-i hétvége nekem még nem jó Link to comment Share on other sites More sharing options...
silk Válaszolta September 1, 2017 Szerző Share Válaszolta September 1, 2017 Ekkor: 8/31/2017 at 16:03 írta Roby: Tök véletlenül futottam ebbe most bele, de látom, hogy még időben A probléma csupán az, hogy a 9-10-i hétvége nekem még nem jó Ezek az idöpontok már fixek, a többiek miatt nem tudunk variálni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.