Flamenco Létrehozva October 25, 2017 Share Létrehozva October 25, 2017 Mennyire csillapít hatékonyan ez a megközelítés? Van valakinek tapasztalata? A szoba kb. 18 nm körbe eloszlatva 5 cm vastag kőzetgyapot panellekkel. 15 cm légrést hagynék a plafontól, a sarkokba is ezt terveztem. Kitöltés gyanánt "gyapoton" kívül létezik valami egyszerű anyag, ami mérsékelné a mélyebb frekiket is, vagy önmagába is elég lehet? Elég húzos az akusztikai gipszkarton táblák ára, tipp a beszerzésre? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JánosHorváth Válaszolta October 25, 2017 Share Válaszolta October 25, 2017 1 órája írta Flamenco: Mennyire csillapít hatékonyan ez a megközelítés? Van valakinek tapasztalata? A szoba kb. 18 nm körbe eloszlatva 5 cm vastag kőzetgyapot panellekkel. 15 cm légrést hagynék a plafontól, a sarkokba is ezt terveztem. Kitöltés gyanánt "gyapoton" kívül létezik valami egyszerű anyag, ami mérsékelné a mélyebb frekiket is, vagy önmagába is elég lehet? Elég húzos az akusztikai gipszkarton táblák ára, tipp a beszerzésre? Mi a cél ? Kifelé menő hanggátlás, kívülrő beszűrődő hang gátlása, belső akusztikai tervezés , Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flamenco Válaszolta October 25, 2017 Szerző Share Válaszolta October 25, 2017 belső Akusztikai tervezés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kérdés
Flamenco
Mennyire csillapít hatékonyan ez a megközelítés? Van valakinek tapasztalata?
A szoba kb. 18 nm körbe eloszlatva 5 cm vastag kőzetgyapot panellekkel. 15 cm légrést hagynék a plafontól, a sarkokba is ezt terveztem.
Kitöltés gyanánt "gyapoton" kívül létezik valami egyszerű anyag, ami mérsékelné a mélyebb frekiket is, vagy önmagába is elég lehet?
Elég húzos az akusztikai gipszkarton táblák ára, tipp a beszerzésre?
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.