Hitrock Létrehozva June 2, 2011 Share Létrehozva June 2, 2011 Kuzweil K2600 belső vinyójárol szeretném lementeni a fájlokat. Külső CD író olvasó van rákötve visszafelé is működik? ki tudom írni közvetlenül a fájlokat a k2600-ról? vagy PC-re kell kötni stb.stb. ami igen macerás! Kösz! A válasz sűrgös mert vinnék a hangszert! Link to comment Share on other sites More sharing options...
upstream Válaszolta January 6, 2012 Share Válaszolta January 6, 2012 Kurzweil FAT-16os particiókat használ, azaz pc-re kötve a hdd-ről közvetlen lehet olvasni az adatokat. Ha van rajta scsi akkor a pc-be egy scsi kártya, megfelelő terminálás, és simán látod a pc-n a K2600 belső hdd-jét. Egyre kell figyelni, hogy olyankor a K2600-al semmilyen disk igényes folyamatot sem szabad indítani, amig megy a pc-n a másolás. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquarius Válaszolta June 2, 2011 Share Válaszolta June 2, 2011 Kuzweil K2600 belső vinyójárol szeretném lementeni a fájlokat. Külső CD író olvasó van rákötve visszafelé is működik? ki tudom írni közvetlenül a fájlokat a k2600-ról? vagy PC-re kell kötni stb.stb. ami igen macerás! Kösz! A válasz sűrgös mert vinnék a hangszert! Nyitvatartási időben hívd fel a Hitspace-t!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KovácsIstván Válaszolta June 2, 2011 Share Válaszolta June 2, 2011 Legjobb tudomásom szerint a K-széria sajnos nemtudja kezelni az írót,csak olvasni tud...marad a PC-vel kötözgetés. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A/D Válaszolta June 6, 2011 Share Válaszolta June 6, 2011 Kuzweil K2600 belső vinyójárol szeretném lementeni a fájlokat. Külső CD író olvasó van rákötve visszafelé is működik? ki tudom írni közvetlenül a fájlokat a k2600-ról? vagy PC-re kell kötni stb.stb. ami igen macerás! Kösz! A válasz sűrgös mert vinnék a hangszert! 1: nem kell CD-re mentened, lehet az valami cserélhető dolog. Pl. 540MB-os Magnetooptika drive, JAZ drive, stb. 2: PC-hez vagy MAC-hez hozzá kell kötnöd ha CD-t akarsz belőle vésni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kérdés
Hitrock
Kuzweil K2600 belső vinyójárol szeretném lementeni a fájlokat.
Külső CD író olvasó van rákötve visszafelé is működik? ki tudom írni közvetlenül a fájlokat a k2600-ról?
vagy PC-re kell kötni stb.stb. ami igen macerás!
Kösz! A válasz sűrgös mert vinnék a hangszert!
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.