AudioWorks Hangtechnika Létrehozva November 2, 2017 Share Létrehozva November 2, 2017 Ableton Live 10 1 Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Ákos Ambrus Válaszolta November 2, 2017 Share Válaszolta November 2, 2017 A legtöbb újdonság: na végre! Amit hiányolok: még mindig nem dolgozik helyettem. Nagyon várom! Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 AudioWorks Hangtechnika Válaszolta November 2, 2017 Szerző Share Válaszolta November 2, 2017 2 perccel ezelőtt írta Ákos Ambrus: A legtöbb újdonság: na végre! Nem hittem volna, hogy a Bitwig Studio funkcióit fogja majd másolni az Ableton (Layer Edit, Folder Track). Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Ákos Ambrus Válaszolta November 2, 2017 Share Válaszolta November 2, 2017 Épp most írta AudioWorks Hangtechnika: Nem hittem volna, hogy a Bitwig Studio funkcióit fogja majd másolni az Ableton (Layer Edit, Folder Track). Ezek jó része az ős-PC-s Emagic Logicban vastagon megvoltak. És azóta sem láttam ilyen midi map - ctrl+A + egérhuzogatás, és pillanatok alatt az f-mollból F dúr lett az egész darab, akárhány sávon. Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Ákos Ambrus Válaszolta November 4, 2017 Share Válaszolta November 4, 2017 Innentől már nekem is jó dolgom lesz: http://www.computermusicnotation.com/ juhhé! Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 xinu Válaszolta February 6, 2018 Share Válaszolta February 6, 2018 Ma meg is jelent. Már tölthető is a honlapról! Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 nedcoleman Válaszolta February 6, 2018 Share Válaszolta February 6, 2018 Csak hiányolom a "régi" ableton color scheme-eket. Megszoktam nagyon 1-2 alaptémát amit az istenért sem tudok a 10-esebn jól beállítani. Legyen ez a legnagyobb bajom egyébként... Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 V László Válaszolta June 5, 2018 Share Válaszolta June 5, 2018 2018 van és még mindig hekkelni kell, hogy multitouch legyen. Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 zsole Válaszolta July 8, 2020 Share Válaszolta July 8, 2020 Sziasztok! Van valaki Szolnokon , aki Abletont használ és néhány dolgot megmutatna rajta? Cubase-t használok, de érdekelne mellette ez a daw is.. Köszi Zs Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 wolf Válaszolta July 8, 2020 Share Válaszolta July 8, 2020 Szerintem tedd fel a kérdéseidet, ha nem is Szolnokon, de itt vagyunk azért páran. Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 xinu Válaszolta February 23, 2021 Share Válaszolta February 23, 2021 Megjelent az Ableton live 11! https://www.ableton.com/en/shop/live/ Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kérdés
AudioWorks Hangtechnika
Ableton Live 10
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts