Bendi Létrehozva November 15, 2017 Share Létrehozva November 15, 2017 50%-os vásár november 30-ig a Native Instrumentsnél. https://www.native-instruments.com/en/products/thanksgiving-2017/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szodike Válaszolta November 15, 2017 Share Válaszolta November 15, 2017 Javítsatok ki ha tévedek... Múlt héten nézegettem éppen a Kontakt-ot, és úgy emlékszem, hogy 250 euro volt az ára. Most az akció keretein belül 400 euro, és ebből adnak 50% kedvezményt. Így 200 euro. A szokásos üzleti gyakorlat működik itt is... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bendi Válaszolta November 15, 2017 Szerző Share Válaszolta November 15, 2017 1 órával ezelőtt írta Szodike: Javítsatok ki ha tévedek... Múlt héten nézegettem éppen a Kontakt-ot, és úgy emlékszem, hogy 250 euro volt az ára. Most az akció keretein belül 400 euro, és ebből adnak 50% kedvezményt. Így 200 euro. A szokásos üzleti gyakorlat működik itt is... Valamit benéztél. A Kontakt teljes ára mindig 400 EUR (399) volt, valószínűleg valamilyen update/upgrade árra emlékszel. Vagy valamilyen "spec offer"-t láttál. Pont a KOMPLETE esetében 399 a "regular" upgrade ár KONTAKTról, most viszont 199.50. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iramszarvas Válaszolta November 17, 2017 Share Válaszolta November 17, 2017 Ez jó hír! Nincs ok fanyalogni. Minőségi termékek szerintem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.