Csuzlee Létrehozva November 21, 2017 Share Létrehozva November 21, 2017 Na, az idén jól kitalálták És rögtön egy ilyen kis "akcióval" kezdenek, 4 plugin 400 EUR https://www.uaudio.com/12-days-of-uad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hobkins Válaszolta November 21, 2017 Share Válaszolta November 21, 2017 Ha az ember 299 euro-s plugineket vesz, akkor nagyon megeri. Gondolom azokra nem nagyon lesz 50%-nal nagyobb egyedi akcio.Meggondolando,erdemes beruhazni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hobkins Válaszolta November 21, 2017 Share Válaszolta November 21, 2017 Ez mukodhet az SSL CONSOLE BUNDLE-ra is? Azt is egy pluginnek szamolja? Valakinek valami tapasztalat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deneverstudio Válaszolta November 21, 2017 Share Válaszolta November 21, 2017 1 órája írta Hobkins: Ez mukodhet az SSL CONSOLE BUNDLE-ra is? Azt is egy pluginnek szamolja? Valakinek valami tapasztalat? Azokat nem szokta egybe számolni ilyenkor, de rá kell kérdezni. Nyáron hasonló akcióban külön számolta őket. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hobkins Válaszolta November 21, 2017 Share Válaszolta November 21, 2017 17 perccel ezelőtt írta deneverstudio: Azokat nem szokta egybe számolni ilyenkor, de rá kell kérdezni. Nyáron hasonló akcióban külön számolta őket. Okay, Koszonom! Az mondjuk baromi jo akcio lett volna 100 euroert a 490 euros bundle... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csuzlee Válaszolta November 21, 2017 Szerző Share Válaszolta November 21, 2017 33 perccel ezelőtt írta Hobkins: Okay, Koszonom! Az mondjuk baromi jo akcio lett volna 100 euroert a 490 euros bundle... Én próbáltam már többször, de sosem engedte eddig Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csuzlee Válaszolta November 21, 2017 Szerző Share Válaszolta November 21, 2017 Amúgy nálam a Massenburg tuti és nagyon esélyes az SSL, és arra gondoltam, ha ezeket még 50%-al meg is akciózzák, akkor is a kettő együtt 300 EUR, és akkor inkább hozzá dobok még 100 EUR-ért 2 plugint. Csak nem tudom melyik kettő legyen. Kellene egy jó Bus compressor (Precision buss compi, vagy 33609) mert az nekem csak a Fairchild van, valamint 1081 / Antares / Lexikon között mélázom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hobkins Válaszolta November 21, 2017 Share Válaszolta November 21, 2017 8 perccel ezelőtt írta Csuzlee: Amúgy nálam a Massenburg tuti és nagyon esélyes az SSL, és arra gondoltam, ha ezeket még 50%-al meg is akciózzák, akkor is a kettő együtt 300 EUR, és akkor inkább hozzá dobok még 100 EUR-ért 2 plugint. Csak nem tudom melyik kettő legyen. Kellene egy jó Bus compressor (Precision buss compi, vagy 33609) mert az nekem csak a Fairchild van, valamint 1081 / Antares / Lexikon között mélázom. Hasonloan logikaztam en is, nehany elteres van a pluginek kozott, de kb. ez a csapas irany nalam is Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoC Válaszolta November 21, 2017 Share Válaszolta November 21, 2017 Végigjátszottam a dolgot. A bundle-ok részeit külön számolja, viszont a "collection"-okat egynek. De nagyon korrektül, ha a négy létező legdrágább plugint is rakod össze (akár kell, akár nem), akkor is 399 a vége. Akár 4 db 349/db-osnál is. Tehát pl össze lehet rakni a komplett Manley bundle-et, (699) és hozzá lehet csapni a Massenburg-ot, (299) szumma 399-ért, 998 helyett. Ez több mint 50% Kár, hogy nincs épp felesleges 399-em.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hobkins Válaszolta November 21, 2017 Share Válaszolta November 21, 2017 30 perccel ezelőtt írta NeoC: Végigjátszottam a dolgot. A bundle-ok részeit külön számolja, viszont a "collection"-okat egynek. De nagyon korrektül, ha a négy létező legdrágább plugint is rakod össze (akár kell, akár nem), akkor is 399 a vége. Akár 4 db 349/db-osnál is. Tehát pl össze lehet rakni a komplett Manley bundle-et, (699) és hozzá lehet csapni a Massenburg-ot, (299) szumma 399-ért, 998 helyett. Ez több mint 50% Kár, hogy nincs épp felesleges 399-em.... Köszi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hobkins Válaszolta November 21, 2017 Share Válaszolta November 21, 2017 2. nap 50% engedmény Nem rossz ez sem, de ha az ember bele tud fektetni, akkor még mindig jobb a bundle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csuzlee Válaszolta November 21, 2017 Szerző Share Válaszolta November 21, 2017 Na most kicsit szomorú és csalódott vagyok, bár magamnak köszönhetem Mivel lejárt már az Antares Autotune Demo, ezért nem tudtam kipróbálni és féltem letelik az akciós nap, ezért gyorsan bedobtam a csomagba és csak most látom, hogy ebből az AUD verzióból hiányzik a transpose gomb, amit a legjobban szerettem volna haszálni belőle Remél ez fejlesztve lesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
deneverstudio Válaszolta November 21, 2017 Share Válaszolta November 21, 2017 Jól értem, hogy minden nap hozzájön egy újabb kedvezmény? Tehát nem jár le az előző napi, csak a 12. nap végén, együtt az összes? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csuzlee Válaszolta November 21, 2017 Szerző Share Válaszolta November 21, 2017 50 perccel ezelőtt írta deneverstudio: Jól értem, hogy minden nap hozzájön egy újabb kedvezmény? Tehát nem jár le az előző napi, csak a 12. nap végén, együtt az összes? hát nekem sem egyértelmű, mert 0.5 nap után kitették a 2. day-t és most nem tudom, hogy ott marad, vagy csak megmutatták, mi lesz a 2. nap... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deneverstudio Válaszolta November 21, 2017 Share Válaszolta November 21, 2017 Annak nem sok értelme van, hogy naponta változzon, mert ennyi idő alatt nem is nagyon lehet kitalálni, hogy mit vegyen az ember. Szerintem naponta hozzájön egy újabb. A Distressor beszarás jó lett. Én meg arra gyúrok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sultan smith Válaszolta November 21, 2017 Share Válaszolta November 21, 2017 2 perccel ezelőtt írta Csuzlee: hát nekem sem egyértelmű, mert 0.5 nap után kitették a 2. day-t és most nem tudom, hogy ott marad, vagy csak megmutatták, mi lesz a 2. nap... Bent maradt a régi és megy közben az új is. királyság.https://www.uaudio.com/uad-plugins/on-sale.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csuzlee Válaszolta November 22, 2017 Szerző Share Válaszolta November 22, 2017 22 perccel ezelőtt írta deneverstudio: Annak nem sok értelme van, hogy naponta változzon, mert ennyi idő alatt nem is nagyon lehet kitalálni, hogy mit vegyen az ember. Szerintem naponta hozzájön egy újabb. A Distressor beszarás jó lett. Én meg arra gyúrok. ahh, én elszoktam attól, hogy valami korrekt...mondjuk nem bántam meg a 4-es bundlet, nagyon jó vétel volt most, főleg, hogy minden plugin alapból 300+, amit bele tettem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csuzlee Válaszolta November 22, 2017 Szerző Share Válaszolta November 22, 2017 24 perccel ezelőtt írta sultan smith: Bent maradt a régi és megy közben az új is. királyság.https://www.uaudio.com/uad-plugins/on-sale.html jah mert hogy te elolvasod amit kiírnak úgy bárki tudja Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoC Válaszolta November 22, 2017 Share Válaszolta November 22, 2017 En meg -kis uzletpolitikai gyanuval- kivarnam izgulva a 12 napot.... Az elso napi nagyon eros volt, a masodik kozel sem annyira. Ha en lennek az UAD sales managere, akkor a vege fele dobnam be a legerosebb (UAD penzugyi szempontbol a legnagyobb “buktakat”) ajanlatokat, (pont ilyen ivvel, ahogy elkezdtek) hogy a kozonseg jo resze mar elszorja a penzet addigra, es kisebb legyen a forgalom. Mondjuk a 12. napon egy teljes szett, mondjuk ezerert.... En a 12. napon vasarolnek, addig csak modellezgetnem az addigi ajanlatokat. Vegulis az utolso nap, mar csak az aznapit kell gyorsan vegiggondolni, a tobbi mar atgondolt lesz. Persze azt csinaltok, amit akartok....:))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoC Válaszolta November 22, 2017 Share Válaszolta November 22, 2017 Es nem fel nap utan, hanem az USA (UAD szekhely) idozona szerinti reggel jon az ujabb ajanlat. Tehat cca delelott 10 koruli itteni idoben. Ami azt is jelenti, hogy itt nem csak dec 01. 24:00-ig, hanem dec 02 delelottig lehet gondolkodni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoC Válaszolta November 22, 2017 Share Válaszolta November 22, 2017 Igazabol nem tudom, hogy mennyi az idoeltolodas, ennek utana kell nezni. De az biztos, hogy a 12 nap az o idozonajuk szerinti dec 01, 24:00-kor fog lejarni, ami itt Bp-en kesobb van nehany oraval. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bendi Válaszolta November 22, 2017 Share Válaszolta November 22, 2017 A keleti part 6 órával van később, a nyugati 9-cel. https://www.timeanddate.com/worldclock/usa Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoC Válaszolta November 22, 2017 Share Válaszolta November 22, 2017 Ok, koszi. Akkor ezek szerint most, kilenc korul varhato a 3. ajanlat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoC Válaszolta November 22, 2017 Share Válaszolta November 22, 2017 Na, kijött a mai ajánlat is. Nem léptek túl az 50%-os ötleten, de máris nem áll meg a tegnapi példa-számításom...:) Nagyon ki van ez találva marketing és játékelmélet pszichológiailag....:))) Van egy fogadásom, hogy az első nap meghirdetett "999-ért 11-et"-nél végül nem lesz összességében jobb ajánlat a matek szempontjából (illetve a 3/4-6/7-nél, fajlagosan), csak a kedélyeket csigázzák az 1 db "valamilyen" plugin leárazására várók körében. Végülis 11 bármilyen plugint megvenni 91EUR/db áron, az elég baráti. (vagy 100-ért a kisebb csomagokban) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hobkins Válaszolta November 29, 2017 Share Válaszolta November 29, 2017 Üdv Fórumozók! Emlékszik valaki arra, hogy félévkor, esetleg tavaly év végén a Custom 3 Plug-in mellé volt +1 free ? Az biztos, hogy félévkor is 399 euro volt, csak arra nem emlékszem, hogy volt-e +1 free plug-in. A visszaemlékezőknek köszönöm a választ előre is! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.