bart42 Létrehozva December 4, 2017 Share Létrehozva December 4, 2017 Érdekes próbálkozás: http://truenosynth.com/demos/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bendi Válaszolta December 4, 2017 Share Válaszolta December 4, 2017 Hoppá! Ez nagyon tetszik! Link to comment Share on other sites More sharing options...
malaga Válaszolta December 4, 2017 Share Válaszolta December 4, 2017 Az ára sem olyan vészes. Kérdések ami felmerültek bennem: (figyelmetlen voltam, vagy tényleg nincs infó) A számításokat mi végzi, az usb cucc vagy a sz.gép processzora? Hány hangszert lehet megnyitni egy USB cuccról? (Azt olvastam, hogy 40mb RAM-ot zabál/plugin) Lehet-e több USB cuccot rákötni egy gépre, esetleg összefűzni? (Tudom, hülye a példa, de kvázi, mint mondjuk az UAD kártyáknál) Ha össze lehet fűzni őket, akkor hogyan lehet kihasználni ezt a lehetőséget? Egyszerre hány effektet lehet használni? Preset-et lehet-e tárolni, ha igen, hol/hogyan? (USB-re vagy csak Vsti-n keresztül?) Lehet-e pl csak effektet használni, mondjuk inserten keresztül egy teljesen másik pluginra, vagy mondjuk audio sávra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bendi Válaszolta December 4, 2017 Share Válaszolta December 4, 2017 3 perccel ezelőtt írta malaga: Az ára sem olyan vészes. Kérdések ami felmerültek bennem: (figyelmetlen voltam, vagy tényleg nincs infó) A számításokat mi végzi, az usb cucc vagy a sz.gép processzora? Hány hangszert lehet megnyitni egy USB cuccról? (Azt olvastam, hogy 40mb RAM-ot zabál/plugin) Lehet-e több USB cuccot rákötni egy gépre, esetleg összefűzni? (Tudom, hülye a példa, de kvázi, mint mondjuk az UAD kártyáknál) Ha össze lehet fűzni őket, akkor hogyan lehet kihasználni ezt a lehetőséget? Egyszerre hány effektet lehet használni? Preset-et lehet-e tárolni, ha igen, hol/hogyan? (USB-re vagy csak Vsti-n keresztül?) Lehet-e pl csak effektet használni, mondjuk inserten keresztül egy teljesen másik pluginra, vagy mondjuk audio sávra? Szerintem egyértelűen mindent az USB-hardver csinál, csak az audió jel jön az USB-n keresztül a DAW-ba, mint egy hangkártyáról. Mivel mindent a vas csinál, szerintem nincs értelme több VST instance-ot elindítani, illetve nem tudom, hogy a több instance-ban beállított preseteket mennyire rugalmasan tudja váltani, nincs-e "klikk" közben? (Valószínűleg nincs, mert a vasak nem szoktak klikkelni akkor, amikor "tekergeti" őket az ember. Nem preset váltás történik, hanem eltekergetés.) Ez van a manualban: Multiple editors can be open at once, although only one can be connected to Trueno at a time. Nem derül ki sokminden, de szerintem nem lehet önálló effekt procinak használni, nincs audió bemenete - még virtuális sem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.