Jump to content
Ménemszól.hu

Új DX7 vst


FLman

Recommended Posts

  • 4 weeks later...

Nem hiszem, hogy epkezlab magyarazat lenne ra... hasznaltam FM8-at, tokeletes. Komplexebb soundokat meg nem ilyenen csinal az ember.

Talan azon kellene morfondirozni a gyartoknak, hogy olyan billentyuzetet csinaljanak, mint a DX7-esé, de azon sporolnak.

En soha nem valok meg az EMU XK6-osomtol ezt a DX7-es billentyut semmi sem ubereli ebben a kategoriaban...  (vagy pl Trinity szinten DX7-es)

Link to comment
Share on other sites

Ez azert lett, hogy az arturia V6 collectionban legyen egy DX7 is, es “eleg legyen” az, ne kelljen NI szoftot is hasznalni, akinek erre van ingerenciaja. Uzletpolitikai dolog sztem.

mellesleg hozza az arturia minoseget, tehat igy elsore megfelelonek tunik, meg akkor is, ha az FM8 tenyleg rendben van.

Link to comment
Share on other sites

Nekem van DX7-em, és próbáltam az eddigi kb. összes létező vst-vel összevetni a hangját. Egyik sem tökéletes, mindegyik csak nagyjából szól úgy. Külön érdekes a Dexed, amivel rá tudom küldeni a sysexet is a vasra és tényleg egy az egyben ugyanazokat a paramétereket összehasonlítani. Van ahol elég nagy a hasonlóság, van ahol tökmásképp szól, de ahol nagy a hasonlóság ott sincs meg a DX7 valódi koszos, zajos, artifactos "lush" soundja.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...