A/D Létrehozva January 16, 2018 Share Létrehozva January 16, 2018 Nemcsak óriási lépés hangzásban és képességekben, modularitásban, de ezúttal workflowban is. Az új Minibrute 2S a billentyűzet helyett egy nagyszerű step sequencert kapott. A probléma most már az lesz, hogy dönteni kell, melyik változat a jobb. Árat és leírást itt találtok róla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blank Válaszolta January 16, 2018 Share Válaszolta January 16, 2018 8 perccel ezelőtt írta A/D: Nemcsak óriási lépés hangzásban és képességekben, modularitásban, de ezúttal workflowban is. Az új Minibrute 2S a billentyűzet helyett egy nagyszerű step sequencert kapott. A probléma most már az lesz, hogy dönteni kell, melyik változat a jobb. Hehe, ezt csak remélni mertem. Így, hogy ez is lesz, talán nem is kérdés, hogy melyiket választom. Aztán majd még hezitálok. Billentyűnek ott van az AKAI, jó sequencer meg sosem elég. Persze, ki tudja. Lehet, hogy már most kezdődik a dilemma... a rosseb egye meg Link to comment Share on other sites More sharing options...
A/D Válaszolta January 16, 2018 Szerző Share Válaszolta January 16, 2018 22 perccel ezelőtt írta Blank: Hehe, ezt csak remélni mertem. Így, hogy ez is lesz, már nem is kérdés, hogy melyiket választom. Billentyűnek ott van az AKAI, jó sequencer meg sosem elég. ...és azért a Beatstepek elég jól szerepeltek népszerűségben és minőségben is. a kezdeti tapasztalatom az, hogy az emberek nem értik mi ez. úgy értelmezik, mintha ez a MB2 modul változata lenne pedig.... elég masszív difi, hogy itt a hangszín változása ritmusra történhet szekvenszer alapokon (ráadásul milyen jól!), illetve hogy komplett dal láncolható össze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonas73 Válaszolta January 16, 2018 Share Válaszolta January 16, 2018 Húúú ez kib.szott nagy, nagyon tetszik, ez egy igazán frankó kis inspiráló cucc. ...és végre egy olyan demo videó ami első nézésre is ütős. Vasügyileg elég gyilkosan indul ez az év! Link to comment Share on other sites More sharing options...
axon.dust Válaszolta January 16, 2018 Share Válaszolta January 16, 2018 Na ez igen, nem kerdes, nemkell egy huszadik billentyus cucc, reszemrol el van dontve Link to comment Share on other sites More sharing options...
A/D Válaszolta January 16, 2018 Szerző Share Válaszolta January 16, 2018 Meg valaki úgy néz ki szivárogtat. Én sajnos nem kommentálhatom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blank Válaszolta January 16, 2018 Share Válaszolta January 16, 2018 6 perccel ezelőtt írta A/D: Meg valaki úgy néz ki szivárogtat. Én sajnos nem kommentálhatom Hinnye, de nagyon belehúztak ezek a borgyárosok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
axon.dust Válaszolta January 16, 2018 Share Válaszolta January 16, 2018 Épp most írta Blank: Hinnye, de nagyon belehúztak ezek a borgyárosok. Matrixbrute rack? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoC Válaszolta January 16, 2018 Share Válaszolta January 16, 2018 Én viszont megtehetem, mert nem köt semmi korlátozás: A képen egy hetvenes évek végén gyártott Rickenbacker 4003-as basszus-erőmű látható a szemmel láthatóan használt tokjában, ami tokot egyébként az egyik rendeltetésének (asztal) megfelelően használnak. Biztos vagyok a dolgomban, mert az enyém ugyanígy néz ki.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeniToth Válaszolta January 16, 2018 Share Válaszolta January 16, 2018 43 perccel ezelőtt írta A/D: Meg valaki úgy néz ki szivárogtat. Én sajnos nem kommentálhatom Már a MatrixBrute is olyan szerkezet volt amit látszólag nem igazán arra terveztek hogy mindenfele magaddal cipeld, de erről mindenképpen néznék egy videót, hogy ezt mégis hogy működik? Elsőre azt mondtam volna valami photoshoppos agymenés. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A/D Válaszolta January 16, 2018 Szerző Share Válaszolta January 16, 2018 Ezt a képet nem láttátok, jó? (Holnap úgyis bejelentik ugyanígy 2-kor) Link to comment Share on other sites More sharing options...
faceeasyg Válaszolta January 16, 2018 Share Válaszolta January 16, 2018 De lattuk es tok jo motyo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
A/D Válaszolta January 16, 2018 Szerző Share Válaszolta January 16, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
A/D Válaszolta January 16, 2018 Szerző Share Válaszolta January 16, 2018 Ebbe szerintem mindenki fog találni olyat, ami amolyan "AHA!" pillanat lesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.