bart42 Létrehozva January 18, 2018 Share Létrehozva January 18, 2018 http://www.synthtopia.com/content/2018/01/17/korg-volca-mix-coming-at-2018-namm-show-unofficial/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
axon.dust Válaszolta January 18, 2018 Share Válaszolta January 18, 2018 Na ez valami eszmeletlenul harmatgyenge lett Megnezhettek volna ezt: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeniToth Válaszolta January 19, 2018 Share Válaszolta January 19, 2018 Nekem volt pár Volcam, elszórakoztam velük, túl sok mindenre nem tudtam őket használni, de-de ez mégis mi? Valami 200 euro lesz és gyakorlatilag annyit tud és úgy nézki hogy 30-at nem adnék érte. Miért csak 3 input? Mi a franc értelme van a sync résznek (amikor egymásba lehet amúgyis fűzni őket)? Fura látni hogy a Korg egyszerre mutat be egy csodálatos Prolouge-ot, illetve egy olyan ipari hulladékot mint ez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uniosg Válaszolta January 19, 2018 Share Válaszolta January 19, 2018 Gondolkodok én is valami mini mixer vásárlásán...de ezt tuti hogy nem venném meg. akkor már inkább Bastl Dude 75ercsiért Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZAKADAR Válaszolta January 19, 2018 Share Válaszolta January 19, 2018 ezt tényleg érthetetlen, igaz, három a magyar igazság......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.