Mityulábátyi Létrehozva January 25, 2018 Share Létrehozva January 25, 2018 Basszus, ezen úgy felhúztam magam, hogy eszembe jutott, ha esetleg más is talál valami hasonló elementáris MŰVÉSZETI performance videót, ossza már meg, hadd tanuljon belőle, aki akar! Ebben a videóban a hangszereiknek mesterei láthatók. Zseniális technikai tudás párosul itt parádés kompozíciós és összhangzattani megoldásokkal. 4.26-nál a korszakalkotó gitár technika, a dobos Jonh Bonhamot megszégyenítő feszes ütemei, és a szintetizátorokat kezelő MŰVÉSZ hölgy virtuozitása nem hagy ma éjszaka aludni. Köszönöm a művészet Istenének, hogy megnézhettem, érzékszerveim közreműködésével átélhettem az emberiség eme zseniális gyöngyszemét! L'art pour l'art ! Ami a legcukibb, hogy mennyire komolyan veszik maguk is magukat... A közönség kissé póker arccal kíséri figyelemmel a kibontakozást, de feltételezem, hogy a mű által okozott katarzis tükröződik az üveges tekintetekben... Link to comment Share on other sites More sharing options...
monotron Válaszolta January 25, 2018 Share Válaszolta January 25, 2018 Ezzel semmi gond nincs. Amúgy meg tényleg felháborító, hogy vannak akik nem a keleti blokkban legelterjedtebb IGAZI NAGY zenekarokon nőttek fel és még képesek is kemény 10 ember előtt zenélni, hát méé nem ássák el magukat inkább??! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mészáros Nándor Válaszolta January 25, 2018 Share Válaszolta January 25, 2018 21 perccel ezelőtt írta 3o3: Basszus, ezen úgy felhúztam magam, hogy eszembe jutott, ha esetleg más is talál valami hasonló elementáris MŰVÉSZETI performance videót, ossza már meg, hadd tanuljon belőle, aki akar! Ebben a videóban a hangszereiknek mesterei láthatók. Zseniális technikai tudás párosul itt parádés kompozíciós és összhangzattani megoldásokkal. 4.26-nál a korszakalkotó gitár technika, a dobos Jonh Bonhamot megszégyenítő feszes ütemei, és a szintetizátorokat kezelő MŰVÉSZ hölgy virtuozitása nem hagy ma éjszaka aludni. Köszönöm a művészet Istenének, hogy megnézhettem, érzékszerveim közreműködésével átélhettem az emberiség eme zseniális gyöngyszemét! L'art pour l'art ! Ami a legcukibb, hogy mennyire komolyan veszik maguk is magukat... A közönség kissé póker arccal kíséri figyelemmel a kibontakozást, de feltételezem, hogy a mű által okozott katarzis tükröződik az üveges tekintetekben... Szerintem sem vészesen rossz. Mondjuk szívesebben hallgatnám ezeket, mint bármit a Daft Punktól. Amíg nem dobják meg őket egy Grammyvel, és a helyén kezelik őket, addig azt mondom, izgalmas kis minimal elektro ez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AAkos Válaszolta January 26, 2018 Share Válaszolta January 26, 2018 Az "akadémikus HÖLGY" style-nál ez mérföldekkel jobban teljesít, de még így is nagyon messze van az értékelhető kategóriától ! A virtuóz gitártechnika mindenesetre több mint figyelemreméltó. ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomekcore Válaszolta January 26, 2018 Share Válaszolta January 26, 2018 ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
buckaroo Válaszolta January 26, 2018 Share Válaszolta January 26, 2018 Szerintem ez még virtuózabb mint a fenti de végig ezt se bírtam :)). Különben a köppenyesek jók lennének Paks2-re a nagy kezelőpaneleket úgyis vágják már... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bendi Válaszolta January 26, 2018 Share Válaszolta January 26, 2018 13 perccel ezelőtt írta buckaroo: Szerintem ez még virtuózabb mint a fenti de végig ezt se bírtam :)). Különben a köppenyesek jók lennének Paks2-re a nagy kezelőpaneleket úgyis vágják már... Mondjuk, az biztos, hogy ha ott rossz lyukba dugnak valamit, annak érdekes "hangja" lehet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
axon.dust Válaszolta January 26, 2018 Share Válaszolta January 26, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
buckaroo Válaszolta January 26, 2018 Share Válaszolta January 26, 2018 Épp most írta Bendi: Mondjuk, az biztos, hogy ha ott rossz lyukba dugnak valamit, annak érdekes "hangja" lehet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bendi Válaszolta January 26, 2018 Share Válaszolta January 26, 2018 27 perccel ezelőtt írta Tomekcore: ??? Ebben legalább van koncepció, van "történet"!!! (Mondjuk, én is bele-bele tekertem! ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_cutoff Válaszolta January 26, 2018 Share Válaszolta January 26, 2018 15 perccel ezelőtt írta Lacika: úristenbazmeg' kategória ÉS akkor dobok rá egy 'jobbat' a lenti videóval, ugyanis az emberünk elsírja magát? (2:15) , fogdossa magát (3:03) és kitudja még mi. Ja az összes 'zenéjük' torz mint a szemét, nem a felvétel a rossz Whitehouse alap. Ennyi. Húzzatok vissza hurkát tölteni falura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
axon.dust Válaszolta January 26, 2018 Share Válaszolta January 26, 2018 Van magyar emlitesre melto erdemes muvesz is Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomekcore Válaszolta January 26, 2018 Share Válaszolta January 26, 2018 7 perccel ezelőtt írta _cutoff: Whitehouse alap. Ennyi. Húzzatok vissza hurkát tölteni falura. tipikus menemszol hozzaszolas valakinek mas a velemenye akkor neked biztos bele kell pofazni, tudod mit? verd ki es pipukazzad le magadat teeee ooo hatalmas mester 5 perccel ezelőtt írta axon.dust: Van magyar emlitesre melto erdemes muvesz is na a vajthauz parja, kuka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_cutoff Válaszolta January 26, 2018 Share Válaszolta January 26, 2018 3 perccel ezelőtt írta Tomekcore: tipikus menemszol hozzaszolas valakinek mas a velemenye akkor neked biztos bele kell pofazni, tudod mit? verd ki es pipukazzad le magadat teeee ooo hatalmas mester na a vajthauz parja, kuka! vicces, ahogy elképzelem a dagadó fejedet a monitor mögött :)) elfogyott a tokaszalonna a hűtőből, hogy ilyen ingerült lettél ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomekcore Válaszolta January 26, 2018 Share Válaszolta January 26, 2018 Épp most írta _cutoff: vicces, ahogy elképzelem a dagadó fejedet a monitor mögött :)) elfogyott a tokaszalonna a hűtőből, hogy ilyen ingerült lettél ? oo ezen ne muljon bizniszeltunk mar, delutan meglatogatlak es megbeszeljuk haver Link to comment Share on other sites More sharing options...
_cutoff Válaszolta January 26, 2018 Share Válaszolta January 26, 2018 várlak szeretettel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaca Válaszolta January 26, 2018 Share Válaszolta January 26, 2018 28 perccel ezelőtt írta _cutoff: várlak szeretettel. Vegyétek fel videóra az "eszmecserét" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bendi Válaszolta January 26, 2018 Share Válaszolta January 26, 2018 2 perccel ezelőtt írta Vlaca: Vegyétek fel videóra az "eszmecserét" Lehet, hogy annak is lenne művészeti értéke! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaca Válaszolta January 26, 2018 Share Válaszolta January 26, 2018 1 perce írta Bendi: Lehet, hogy annak is lenne művészeti értéke! Igen, erre céloztam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pityu Válaszolta January 26, 2018 Share Válaszolta January 26, 2018 Kezdődik.. már pattog a kukorica a mikróban Azért érdekes és egyben szomorú is, hogy vagy a sznobizmus uralja a válaszok jó részét vagy a parasztozás. Néha mindkettő egyszerre... Szokták is emlegetni más fórumokon a menemszol ezen "stílusát" elrettentő példaként. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kib Válaszolta January 26, 2018 Share Válaszolta January 26, 2018 1 órával ezelőtt írta Tomekcore: ??? Köszi, ez érdekes volt. Mondjuk látszik/hallatszódik rajta kicsit az Einstürzende Neubauten hatása, pl. az expanderrugó, meg az ének (meg alapból is hasonlít Blixára), de ez nem baj egyáltalán, sőt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
buckaroo Válaszolta January 26, 2018 Share Válaszolta January 26, 2018 1 órája írta _cutoff: Whitehouse alap. Ennyi. Húzzatok vissza hurkát tölteni falura. Whitehouse? Én csak az amerikait ismerem de mostanába arra fele se húznak jó zenét hjába nincs mán ott a nigga?...né mán kicsit nem figyelek oda kiszakadt a hurka bél megyek vissza tőttenyi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mityulábátyi Válaszolta January 26, 2018 Szerző Share Válaszolta January 26, 2018 Köszi skacok az első videókat, elhatároztam, hogy tanulok belőlük és a hasonlókból, azután csinálok én is pár felvételt és felnyomom a jutyúbra, így ide is fel fog majd kerülni. Szerintem, akinek van kedve az is csináljon néhány ezekhez hasonló felfogásban készült remeket, és tegye fel ő is. Hátha exponenciális növekvő fejlődésnek leszünk majd tanúi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mityulábátyi Válaszolta January 26, 2018 Szerző Share Válaszolta January 26, 2018 1 perce írta 3o3: Köszi skacok az első videókat, elhatároztam, hogy tanulok belőlük és a hasonlókból, azután csinálok én is pár felvételt és felnyomom a jutyúbra, így ide is fel fog majd kerülni. Szerintem, akinek van kedve az is csináljon néhány ezekhez hasonló felfogásban készült remeket, és tegye fel ő is. Hátha exponenciális növekvő fejlődésnek leszünk majd tanúi! Azon is gondolkodom, hogy megkeresem azokat a felvételeket, melyek évtizedekkel ezelőtt készültek haveri körben, illuminált állapotban elkövetett őrjöngéssel vaskorlát ütögetés, közben kődobálás a patakba, kiegészítésként a környékbeli lakók rosszalló anyázásával és rendőrhívással való fenyegetőzésével, valamilyen régi BRG MK kazettással rögzítve. Kicsit most megnyugodtam, hiszen mi már évtizedekkel ezelőtt hoztuk ezt a szintet és aki nem érti meg, annak nincs köze a valódi művészethez. Jár az agyam és megdöbbentem, mit ki lehetne hozni egy jó kis hányásból loop station-nel, effektekkel, stb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mityulábátyi Válaszolta January 26, 2018 Szerző Share Válaszolta January 26, 2018 Ez legalább érdekes! Altatóként is funkcionálhat sötét szobában... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.