markcoldberg Létrehozva February 7, 2018 Share Létrehozva February 7, 2018 http://www.synthtopia.com/content/2018/01/08/behringer-cloning-oberheim-ob-xa/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
axon.dust Válaszolta February 7, 2018 Share Válaszolta February 7, 2018 Bazz.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
draco draconis Válaszolta February 7, 2018 Share Válaszolta February 7, 2018 Beszarok!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
axon.dust Válaszolta February 7, 2018 Share Válaszolta February 7, 2018 299?$ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
draco draconis Válaszolta February 7, 2018 Share Válaszolta February 7, 2018 Behringer rules the world. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_cutoff Válaszolta February 7, 2018 Share Válaszolta February 7, 2018 2022re készen lesz, nyugi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
axon.dust Válaszolta February 8, 2018 Share Válaszolta February 8, 2018 Addigra minimum Boog System 55-ot varok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
draco draconis Válaszolta February 8, 2018 Share Válaszolta February 8, 2018 12 perccel ezelőtt írta apart man: Fiatal vagy még ahhoz. Majd 10 év múlva. Na mi van tata, akkor ott már megy ezerrel az ágyba szarás, mi...? Vagy küldjek captcha kódot inkább? Link to comment Share on other sites More sharing options...
draco draconis Válaszolta February 8, 2018 Share Válaszolta February 8, 2018 Nagyon izgatott lett valaki, ha már saját magától is idéz. Meg nulla info tartalmú, nem is neki címzett postra lecsapott mint gyöngytyúk a friss takonyra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
draco draconis Válaszolta February 8, 2018 Share Válaszolta February 8, 2018 ON: Kimaradt a Behringer vokóder. Elvileg analóg az is. YIKES! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bendi Válaszolta February 8, 2018 Share Válaszolta February 8, 2018 16 perccel ezelőtt írta apart man: 299$-os cuccon élvezkedsz Egy 299$-os cucc is lehet nagyon "ROCK", és egy csilliós is kutyaütő. A papírforma persze nem ez, de megeshet. Az ár önmagában nem jelent semmit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_cutoff Válaszolta February 8, 2018 Share Válaszolta February 8, 2018 Valahol ARP2600 meg EMS VCS3 klónokat is meglibbentettek, de ezekre azért aludjunk még néhányat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_cutoff Válaszolta February 8, 2018 Share Válaszolta February 8, 2018 56 perccel ezelőtt írta apart man: 299$-os cuccon élvezkedsz? Vedd észre magad! xDD Az pont 200-al kevesebb, mint a "ritka" lofi samplered, amire a másik topikban döngetted a melled, de szerintem ott kéne folytatnotok ezt a szúrkálódást, ha továbbra is inger van rá, ne kelljen már fél órát görgetni minden topikban hasznos tartalomért. Link to comment Share on other sites More sharing options...
axon.dust Válaszolta February 8, 2018 Share Válaszolta February 8, 2018 25 perccel ezelőtt írta _cutoff: Valahol ARP2600 meg EMS VCS3 klónokat is meglibbentettek, de ezekre azért aludjunk még néhányat. Pont a VCS3 jutott eszembe, ha valaki megcisnalni bagoert azonnal megvennem, nem tudtam hogy überheimeknel ez is felmerult. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_cutoff Válaszolta February 8, 2018 Share Válaszolta February 8, 2018 Azon filóztam a behringer tudja klónozni azt a rengeteg cem chipet, ami kell ebbe az oberheim klónba ? Csak a 16 vco chip 170 font körül mozog, bár Behringerék tuti nem a thonknál fogják berendelni az utángyártott eredetiket. Link to comment Share on other sites More sharing options...
axon.dust Válaszolta February 8, 2018 Share Válaszolta February 8, 2018 23 perccel ezelőtt írta _cutoff: Azon filóztam a behringer tudja klónozni azt a rengeteg cem chipet, ami kell ebbe az oberheim klónba ? Csak a 16 vco chip 170 font körül mozog, bár Behringerék tuti nem a thonknál fogják berendelni az utángyártott eredetiket. Klónozzák, volt is issue belőle https://www.gearslutz.com/board/electronic-music-instruments-and-electronic-music-production/1144500-behringer-remaking-cem-3340-cem-3320-more-come-2.html http://www.factmag.com/2017/03/22/curtis-electromusic-vintage-synth-cloning/ https://electricdruid.net/analog-renaissance/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
draco draconis Válaszolta February 8, 2018 Share Válaszolta February 8, 2018 Csinálnak vele egyenértékűt, ne aggódj. Ez már nem technológia. Viszont azt ne várja senki hogy ugyanolyan tartós is lesz. Kínai és ázsiai tömeggyártás. Ezzel nincs baj. Mert olcón kicikét kapsz. A baj ott kezdődik egy-két gyártónál amikor ugyanígy gyártatnak és horror utcai áron kínálják. Link to comment Share on other sites More sharing options...
axon.dust Válaszolta February 8, 2018 Share Válaszolta February 8, 2018 1 órája írta draco draconis: Csinálnak vele egyenértékűt, ne aggódj. Ez már nem technológia. Viszont azt ne várja senki hogy ugyanolyan tartós is lesz. Kínai és ázsiai tömeggyártás. Ezzel nincs baj. Mert olcón kicikét kapsz. A baj ott kezdődik egy-két gyártónál amikor ugyanígy gyártatnak és horror utcai áron kínálják. Remélem 15-20 év mulva, mikor ezek a chipek megadják magukat nem a CEM chipektől fog függeni a hangszeripar. Minimum augmentalt brain interfaceket varok Link to comment Share on other sites More sharing options...
draco draconis Válaszolta February 8, 2018 Share Válaszolta February 8, 2018 Firechild hamarosan feladatot kap. Reméljük a legjobbakat ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
draco draconis Válaszolta February 8, 2018 Share Válaszolta February 8, 2018 Nem is tudtam hogy Uli Zhongshanban lakik. Majdnem szomszédok vagyunk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoC Válaszolta February 8, 2018 Share Válaszolta February 8, 2018 Micsinasztekinaba’? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoC Válaszolta February 8, 2018 Share Válaszolta February 8, 2018 Vagy a “majdnem” az Erdet is jelentheti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
draco draconis Válaszolta February 8, 2018 Share Válaszolta February 8, 2018 46 perccel ezelőtt írta NeoC: Vagy a “majdnem” az Erdet is jelentheti? Hát nem érdi vagyok már egy ideje. De Magyarországtól nincs messze Kína... Nem én vagyok a lényeg: Uli onnan posztol vagy vki helyette a cég nevében. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazi Válaszolta February 10, 2018 Share Válaszolta February 10, 2018 Várom, hogy valaki beírja az iPhone-járól, hogy de ezt a Behringer végletekig kihasznált kínai rabszolgákkal csináltatja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
axon.dust Válaszolta February 10, 2018 Share Válaszolta February 10, 2018 Felolem aztan csinaltathatja orangutanokkal is ha olcso lesz es jo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.