fulton Létrehozva February 17, 2018 Share Létrehozva February 17, 2018 Sziasztok Azt szeretném megkérdezni, hogy tudnám felvenni a Cubase-vel a "software playback" kimenő sávot? Magyarán ha pl online elindítok egy rádiót (zenét) és azt szeretném rögzíteni a Cubase-ban, mit kell tennem? Próbálgattam de sehogysem jött össze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fulton Válaszolta February 17, 2018 Szerző Share Válaszolta February 17, 2018 7 perccel ezelőtt írta fulton: Sziasztok Azt szeretném megkérdezni, hogy tudnám felvenni a Cubase-vel a "software playback" kimenő sávot? Magyarán ha pl online elindítok egy rádiót (zenét) és azt szeretném rögzíteni a Cubase-ban, mit kell tennem? Próbálgattam de sehogysem jött össze. Hop, megvan. "loopback" nem volt bekapcsolva:) az ADAT3/4 nél. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kérdés
fulton
Sziasztok
Azt szeretném megkérdezni, hogy tudnám felvenni a Cubase-vel a "software playback" kimenő sávot?
Magyarán ha pl online elindítok egy rádiót (zenét) és azt szeretném rögzíteni a Cubase-ban, mit kell tennem?
Próbálgattam de sehogysem jött össze.
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.