Benne egy UAD által tesztelt/ajánlott Sonnet Allegro 800 Firewire Pcie kártya
A hardware egy UAD2 Apollo Duo Firewire (silver). Van benne egy Thunderbolt illesztó opciós kártya is (gondolom ez nem zavar be...vagy?)
OS: Windows 7 Ultimate 64bit SP1 (utolsó elérhető verzió: Built 6.1.7601)
DAW: Cubase 8.5
Szépen sorban telepítettem a hardware-eket, a windows hibátlanul kezeli az Apollo-t. A Console1 (és a Console2 is, ha éppen azt az UAD software verziót telepítettem) önállóan hibátlanul működik.
Média lejátszók, Wavelab, szól.
Kéne telepíteni ugye az UAD software-t. Elvileg az utolsó verzió is jó a honlap szerint, de óvatos duhajként elindultam lentről (6.4) Szépen települt, Cubase felismeri, de sem befele sem pedig kifele nem jön audio jel.
Ugyan ez van a 9.1 verziónál is.
Köztes verzióknál van hogy különböző hibákat ír (nem talál .dll fileokat...)
Mindig a 0-ról kezdtem a telepítést, minden folder-t kitakarítottam, uninstall, delete, minden...
Az UAD hivatalos oldalán elvileg minden verziónál működnie kellene a silver Apollonak is: https://www.uaudio.com/audio-interfaces/apollo.html Itt is jól látszódik, hogy már a 2-es consollal demózzák az eszközt.
"Régen minden jobb volt...": Az UAD oldal régen úgy működött (l. video) hogy ki lehetett választani a megfelelő software verziót az aktuális rendszeremhez. Most nézni kell a kompatibilitás táblázatot, de arról nem derül ki egyértelműen, hogy mi a jó megoldás...
Kérdés
PropaneB
Elakadtam!
Egyenként minden stimmel, de közösen már nem OK (gyűlöllek windows!!!)
Barátomnak rakom össze a rendszerét, mindenki mindent lát, de a cubase 8.5 nem akar szólni az Apollo-val.
Gép: Gigabyte H61M-USB3, Intel i7-2600, 3,4GHz, 8Gb RAM
Benne egy UAD által tesztelt/ajánlott Sonnet Allegro 800 Firewire Pcie kártya
A hardware egy UAD2 Apollo Duo Firewire (silver). Van benne egy Thunderbolt illesztó opciós kártya is (gondolom ez nem zavar be...vagy?)
OS: Windows 7 Ultimate 64bit SP1 (utolsó elérhető verzió: Built 6.1.7601)
DAW: Cubase 8.5
Szépen sorban telepítettem a hardware-eket, a windows hibátlanul kezeli az Apollo-t. A Console1 (és a Console2 is, ha éppen azt az UAD software verziót telepítettem) önállóan hibátlanul működik.
Média lejátszók, Wavelab, szól.
Kéne telepíteni ugye az UAD software-t. Elvileg az utolsó verzió is jó a honlap szerint, de óvatos duhajként elindultam lentről (6.4) Szépen települt, Cubase felismeri, de sem befele sem pedig kifele nem jön audio jel.
Ugyan ez van a 9.1 verziónál is.
Köztes verzióknál van hogy különböző hibákat ír (nem talál .dll fileokat...)
Mindig a 0-ról kezdtem a telepítést, minden folder-t kitakarítottam, uninstall, delete, minden...
Az UAD hivatalos oldalán elvileg minden verziónál működnie kellene a silver Apollonak is: https://www.uaudio.com/audio-interfaces/apollo.html Itt is jól látszódik, hogy már a 2-es consollal demózzák az eszközt.
A Cubase install példájuknál egy Cubase 7-es és egy 7.5-ös sofware szerepel: https://www.uaudio.com/blog/cubase-apollo-setup/
Mi az anyját csináljak?!?!?
"Régen minden jobb volt...": Az UAD oldal régen úgy működött (l. video) hogy ki lehetett választani a megfelelő software verziót az aktuális rendszeremhez. Most nézni kell a kompatibilitás táblázatot, de arról nem derül ki egyértelműen, hogy mi a jó megoldás...
Valaki HELP! Köszönöm.
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.