bgrassfield Létrehozva May 1, 2018 Share Létrehozva May 1, 2018 Sziasztok! A HitSpace kínálatából eltűnt a MOTU, ez pusztán csak azért van, mert nem kereste a kutya sem a cuccaikat, vagy felmerült netán valami vállalhatatlan minőségromlás, vagy miért? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoC Válaszolta May 1, 2018 Share Válaszolta May 1, 2018 Majd ok megvalaszoljak, ha idejuk jut ra, de en egy regebbi A/D posztban emlekszem valami kezelhetetlen szintu szerviz-support problemara, a relativ sok meghibasodas tetejebe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xinu Válaszolta May 2, 2018 Share Válaszolta May 2, 2018 A hangkártyáit nem ismerem megbízhatóság szempontjából és bár profi cuccokat gyártanak de pl. a digital performer is atom bugos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
faceeasyg Válaszolta May 2, 2018 Share Válaszolta May 2, 2018 Rovidtavu ismereteim vannak regebbi travellerrel, meg 8pre-vel, azok minoseginek tuntek, de olyan sok idot nem toltottem veluk, hogy bugokrol meg megbizhatosagrol nagyon beszamolhatnek, es a performerrel is csak rogzitettem, soha semmi mast. (arra jo volt ) De kivancsi lennek, mert reg nem talalkoztam motuval. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bgrassfield Válaszolta May 3, 2018 Szerző Share Válaszolta May 3, 2018 A/D? Valaki a boltból? No answer? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
axon.dust Válaszolta May 3, 2018 Share Válaszolta May 3, 2018 Anno volt egy Travelerem (mki) es a valaha hasznalt legrosszabb hangkartyam volt, pedig mac-el hasznaltam. Instabil, kifagyott, es a hangminosege is gyenge volt az akkori Focusriteokhoz kepest is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kérdés
bgrassfield
Sziasztok!
A HitSpace kínálatából eltűnt a MOTU, ez pusztán csak azért van, mert nem kereste a kutya sem a cuccaikat, vagy felmerült netán valami vállalhatatlan minőségromlás, vagy miért?
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.