Jump to content
Ménemszól.hu

Uno Analog Synth $199


bart42

Recommended Posts

Nem tudom mi ez, hogy szól élőben, milyen a tapintása, mennyire lesz jó kezelni, mennyibe fog kerülni mire ideér, és mikor lehet személyes benyomást szerezni róla, de "csakis ocsmány és szar lehet, mert magyar fórumozó vagyok" ;)  /Irónia/

Link to comment
Share on other sites

Ah, hagyjuk már ezt. Ez is már kicsit lejárt lemez, hogy ha valaki nem hurrázik egyből, akkor az csak tipikus magyar fórumozó lehet. Lehessen már véleményt alkotni anélkül, hogy valaki lemagyarfórumozózna utána. Inkább billentsd pozitívba a mérleget, ha neked tetszik és írd meg róla a pozitív benyomásaidat, már ha vannak.

Link to comment
Share on other sites

55 perccel ezelőtt írta _cutoff:

írd meg róla a pozitív benyomásaidat, már ha vannak.

Pont ez a lényeg, nem akarom hurrázni, sem fosozni, nem akarok sarkosan letaglózó, vagy alaptalanul magasztaló véleményt írni olyanról amiről nem lehet. Nagy örömmel olvasom majd azokat a véleményeket, amik bármilyen szempontból relevánsak. Csak elszomorít, hogy bárhova kattintok, minden szar, bár még senki nem látta.

Link to comment
Share on other sites

Aki az itteni hozzászólások miatt "magyarfórumozózik", az nem járt még gearslutzon, redditen vagy más hasonló külföldi fórumon. Szerintem természetes, hogy az emberek elmondják az első benyomásuk alapján született véleményüket, ami a rendelkezésre álló információk alapján született. Később, ha majd lesz több információ, személyes tapasztalat, akkor majd kiegészítik, esetleg átértékelik korábbi véleményüket. Ez így van mindenben és mindenhol.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...