+Vader Létrehozva August 14, 2018 Share Létrehozva August 14, 2018 Valamikor az óidőkben (kb reason 2) volt egy progi, amivel ki lehetett bontani a ReFilleket... nem porosodik valakinél ilyesmi? Éhes az MPC.... (Alternatív esetben elfogadom a Marcel's Flute Shop tömörítetlen változatát is, köszi :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Vader Válaszolta August 14, 2018 Szerző Share Válaszolta August 14, 2018 asszem ez már járt nálam.. nem igazán működik. Hogy is van ez? Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Vader Válaszolta August 16, 2018 Szerző Share Válaszolta August 16, 2018 Jobb klikket nem is enged semmire, hehe... (persze néhány héttel ezelőtt már próbáltam ugyanezt más forrásból, de akkor is csak az első kettő feladványt sikerült megoldania) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blank Válaszolta August 16, 2018 Share Válaszolta August 16, 2018 Nálam ezt produkálja: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blank Válaszolta August 16, 2018 Share Válaszolta August 16, 2018 20 perccel ezelőtt írta Lacika: Ha a gyári két refill-ből (Orkester / Reason factory) bontasz akkor ezt irja ki.. Azokat én speciel nem használom. Ez egy SR13 World Percussion.rfl-re dobta, de megnéztem másik ötöt. Próbáltam rendszergazdai jogosultsággal és korábbi vindóz emulációkkal is. Dettó. Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Vader Válaszolta August 16, 2018 Szerző Share Válaszolta August 16, 2018 Fakk... tegnap próbáltam beszerezni más forrásból, így most vírusban ázik a gép.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blank Válaszolta August 16, 2018 Share Válaszolta August 16, 2018 18 perccel ezelőtt írta Lacika: ÁÁÁÁHÁÁÁ!! Megvan! Az [exe] filet be kell pakolni a Rezsó program mappájába ahol az Orkester refill is van, utána müxik Katt a refillre, megnyitja, kiválasztod a mappát/filet, jobb egér klikk mentés.. Akkor nálam sajna bukott a sztori, mert a rezsót OS-X alá telepítve használom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blank Válaszolta August 16, 2018 Share Válaszolta August 16, 2018 Épp most írta Lacika: nincs valami kuka xp géped amin lehetne rfl-t bontani? melyik refillből mi kell? megcsinálom neked, aztán átküldöm we-n emailre De, most is van Windows a mac-en, csak ha feltolom rá a Rezsót, akkor ott is aktiválni kell és OS-X-en kiüti az account-ot. Köszönöm szépen, de úgy 40gb-nyi refillt kellene kikopasztanom, mert pont az a bajom velük, hogy mindenben van minden, és már jó ég tudja hány tucat A4-est körmöltem tele a jegyzeteimmel. Sokkal egyszerűbb volna mappákba szétpakolni a hangmintákat az én logikám szerint... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blank Válaszolta August 16, 2018 Share Válaszolta August 16, 2018 4 perccel ezelőtt írta Lacika: nincs valami kuka xp géped amin lehetne rfl-t bontani? melyik refillből mi kell? megcsinálom neked, aztán átküldöm we-n emailre Bár így, hogy írom, leesett: egy régi rezsó 4 vagy 5-öt éppenséggel telepíthetek, hátha az megoldja a dolgot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blank Válaszolta August 16, 2018 Share Válaszolta August 16, 2018 1 perce írta Lacika: tuti en regebben megcsinaltam a szanalast .. nem volt egyszeru ? ha megse menne adok egy xp gepet es csinalj vele amit akarsz. Nalam csak porosodik Ne is mondd, már egy ideje fázom tőle. Megpróbálom a régi rezsót 5-össsel, hátha sikerül. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kérdés
+Vader
Valamikor az óidőkben (kb reason 2) volt egy progi, amivel ki lehetett bontani a ReFilleket... nem porosodik valakinél ilyesmi?
Éhes az MPC....
(Alternatív esetben elfogadom a Marcel's Flute Shop tömörítetlen változatát is, köszi :))
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.