NeoC Létrehozva August 28, 2018 Share Létrehozva August 28, 2018 Egy kiváló közösségi kezdeményezésre, néhány lelkes ember által létrejött ez: http://www.brutalresonance.com/news/embodiment-promotions-records-releases-new-compilation-focusing-on-hungarian-industrial-and-ebm/ Elég izmos összefoglalása a hazai elmúlt 30 év elektronikus-ipari-stb. termésének. Külön öröm és büszkeség, hogy háromban is érintetten az ötvenből...:) De, gondolom több itteni arc is vastagon résztvevő. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blank Válaszolta August 28, 2018 Share Válaszolta August 28, 2018 30 perccel ezelőtt írta NeoC: Egy kiváló közösségi kezdeményezésre, néhány lelkes ember által létrejött ez: http://www.brutalresonance.com/news/embodiment-promotions-records-releases-new-compilation-focusing-on-hungarian-industrial-and-ebm/ Elég izmos összefoglalása a hazai elmúlt 30 év elektronikus-ipari-stb. termésének. Külön öröm és büszkeség, hogy háromban is érintetten az ötvenből...:) De, gondolom több itteni arc is vastagon résztvevő. Klafa, köszi az osztást! Csak tudnám, hogy ezekről a csókákról miért nem hallottam még. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoC Válaszolta August 28, 2018 Szerző Share Válaszolta August 28, 2018 36 perccel ezelőtt írta Blank: Klafa, köszi az osztást! Csak tudnám, hogy ezekről a csókákról miért nem hallottam még. ? A zenekarokról, vagy az összeállítást készítőkről? Valszeg fiatal vagy...:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tetsuo Válaszolta August 28, 2018 Share Válaszolta August 28, 2018 2 órája írta NeoC: Are you qualified?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoC Válaszolta August 28, 2018 Szerző Share Válaszolta August 28, 2018 Az egyik az.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoC Válaszolta August 28, 2018 Szerző Share Válaszolta August 28, 2018 De a kikovetkeztetheto masikat is figyelmedbe ajanlom a taho-topic margojara....:) az 2007 koruli darab. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mityulábátyi Válaszolta August 28, 2018 Share Válaszolta August 28, 2018 5 órája írta NeoC: Egy kiváló közösségi kezdeményezésre, néhány lelkes ember által létrejött ez: http://www.brutalresonance.com/news/embodiment-promotions-records-releases-new-compilation-focusing-on-hungarian-industrial-and-ebm/ Elég izmos összefoglalása a hazai elmúlt 30 év elektronikus-ipari-stb. termésének. Külön öröm és büszkeség, hogy háromban is érintetten az ötvenből...:) De, gondolom több itteni arc is vastagon résztvevő. Hiánypótló, köszi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tetsuo Válaszolta August 28, 2018 Share Válaszolta August 28, 2018 4 órája írta NeoC: De a kikovetkeztetheto masikat is figyelmedbe ajanlom a taho-topic margojara....:) az 2007 koruli darab. A 3-as, 27-es és a 43-as. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoC Válaszolta August 29, 2018 Szerző Share Válaszolta August 29, 2018 4 órája írta Tetsuo: A 3-as, 27-es és a 43-as. Hja. de az elobb a 43-asrol beszeltem.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaca Válaszolta August 29, 2018 Share Válaszolta August 29, 2018 Baaaaz, ezen most meglepődtem hogy Te (is) ilyen industrial arc vagy A 36-os track meg az én próbálkozásom és igazán megtisztelő hogy felkerült a válogatásra Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoC Válaszolta August 29, 2018 Szerző Share Válaszolta August 29, 2018 9 perccel ezelőtt írta Vlaca: Baaaaz, ezen most meglepődtem hogy Te (is) ilyen industrial arc vagy A 36-os track meg az én próbálkozásom és igazán megtisztelő hogy felkerült a válogatásra Jo cucc a 36....:) kivancsi vagyok hanyan vannak meg rajta innen igy-ugy....:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaca Válaszolta August 29, 2018 Share Válaszolta August 29, 2018 Köszi! Igen arra én is. Szóval jelentkezzen aki rajta van ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZAKADAR Válaszolta August 31, 2018 Share Válaszolta August 31, 2018 húúúúúú, de jó egy válogatás! végre! aki meg nem hallott ezekről a csapatokról, az szerintem nem járt bulikba /főleg az electro-industrial-E.B.M. partikra gondolok természetesen/az utóbbi 30 évben, mert a kiadvány fele tartalmaz olyan brigádokat akik felléptek és koncerteztek. van aki csak 1-2 évig, de akad olyan is aki már több mint 10 éve nyomja mind a mai napig a "koncertezést", itthon és külföldön is. érdemes rájuk keresni! a 46-os. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.