FLman Létrehozva September 20, 2018 Share Létrehozva September 20, 2018 Nem tudom hallottatok e már erről az új csoda hangszerrőll sztem über császár Link to comment Share on other sites More sharing options...
syngular Válaszolta September 20, 2018 Share Válaszolta September 20, 2018 (Bocsi, mert OFF, de nem bírom magamban tartani, hogy az első videón optikailag olyan a csávó kéztartása, meg a kétújjas pötyögés, mintha egy csípőficamos emberke kezdene cselezgetni a focipályán.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pityu Válaszolta September 20, 2018 Share Válaszolta September 20, 2018 Hm, iszonyat szép maga a hangszer! Mondjuk ez a 2 videó nem sok mindent árul el a képességeiről. Remélem csak a demonstrátorok hozzá nem értése miatt van hiányérzetem, mert a hang, ami kijött a hangszerből az egy vicc.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
faceeasyg Válaszolta September 20, 2018 Share Válaszolta September 20, 2018 4 órája írta Pityu: Hm, iszonyat szép maga a hangszer! Mondjuk ez a 2 videó nem sok mindent árul el a képességeiről. Remélem csak a demonstrátorok hozzá nem értése miatt van hiányérzetem, mert a hang, ami kijött a hangszerből az egy vicc.. hm, ez lehet itt izles es pofon kerdes is szerintem. De ha a hibbant japan kozelebb all a szivedhez, van olyan is: Link to comment Share on other sites More sharing options...
faceeasyg Válaszolta September 20, 2018 Share Válaszolta September 20, 2018 Es valami moderator pakolja at ezt az egesz topicot ide: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLman Válaszolta September 21, 2018 Szerző Share Válaszolta September 21, 2018 töröljétek nem láttam,hogy van már ilyen topic! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.