Jump to content
Ménemszól.hu
  • 0

win10: laptop mikrofon gerjedés kiiktatás?


djuice

Kérdés

válasz erre a kérdésre

Recommended Posts

9 órája írta djuice:

Beépített mikrofon ha engedélyezve van, visszagerjed a speakerről. Hogy lehet ezt megszüntetni win10-nél?

Azért kéne megoldanom, mert enélkül e diktafon alkalmazás nem működik, amit hangjegyzethez használnánk...

Kösz!

Halli! Gondolom ehhez elég jól fel van tolva mindkettő. A diktafon alkalmazáshoz érthetően kell a gain, ezért a hangszóró hangerejét húznám le amennyire lehet. Aztán olyat is lehetne keresni a hangkártya mixerében, hogy kikapcsolni a mikrofon direkt monitort, vagyis nem jelenik meg egyáltalán a mikrofon hangja a hangszórón... a diktafon alkalmazás felveszi, a hangszórón szól ha visszahallgatod, de nem kerül be direktben állandó jelleggel a mikrofon az erősítőbe.

Link to comment
Share on other sites

13 órája írta Koródi Csaba:

Aztán olyat is lehetne keresni a hangkártya mixerében, hogy kikapcsolni a mikrofon direkt monitort, vagyis nem jelenik meg egyáltalán a mikrofon hangja a hangszórón...

Kivagyok teljesen a w10-től egyébként, mert jön egy frissítés és amit az online súgóban is még az első verzióra megírtan megadnak, már totálisan másként szerepel a gépházban, más elnevezés vagy menüpont alatt.
De egyébként ilyesmire akartam rákérdezni, mert vannak mindenféle akusztikajavítási stb. szarságok szoftveresen mellette alapból is és régen tudom hogy ez jól működött, nem feedbackelt a miksi, de már végignéztem minden beállítást és nem találok semmi ide vonatkozót ami megoldaná.

A 0-ra lehúzás meg megint nem segít, mert akkor csak halkabb lesz a feedback de nem szűnik meg. Lehet hogy erre is vmi update lesz majd a megoldás... Mondjuk HP laptop és a driver frissítések is beleszólhatnak ebbe.
Szóval nagyon ki van a tökünk a folyamatos frissítésekkel. Minden csak szarabb mint volt.

Azért még várom a tuti tippet, hátha...

Link to comment
Share on other sites

16 órája írta djuice:

WAS??? :) 

HP (céges)

Nyugi, nem hülyének nézlek, hátha.

https://support.hp.com/us-en/document/c03421813

https://support.hp.com/us-en/document/c02004070

 

Azért kérdeztem a lenovo-t mert neki van egy saját appja beágyazva a win beállításaiba, valami vacak zajszűrő. (Thinkpad) nem lehetett rajta megnézni egy videót, mert lefelezte/harmadolta a hangerőt 1-2 perc után (hogy ne gerjedjen)

A megoldás az volt, hogy ezt a vackot ki kellett kapcsolni és láss csodát minden ment rendben.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...