Popular Post KraD Létrehozva December 29, 2018 Popular Post Share Létrehozva December 29, 2018 Kinek hogy tetszik? https://photos.app.goo.gl/8NxVP9r18JXELzXs6 5 Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart42 Válaszolta December 30, 2018 Share Válaszolta December 30, 2018 A gurulós keverő "állvány" nagyon ott van 3 Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blank Válaszolta December 30, 2018 Share Válaszolta December 30, 2018 (szerkesztve) Nagyon jópofa. Én egy döngölt padlójú, penészes téglájú pincét gyógyítottam át hasonlóképp egy fél év alatt. Életem egyik legmelósabb fél éve volt. Szerkesztette December 30, 2018 Blank 1 Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
KraD Válaszolta December 30, 2018 Szerző Share Válaszolta December 30, 2018 2 órája írta Blank: Nagyon jópofa. Én egy döngölt padlójú, penészes téglájú pincét gyógyítottam át hasonlóképp egy fél év alatt. Életem egyig legmelósabb fél éve volt. H Blank! Most latom csak, hogy Te is Halasztelken vagy??? Merre? Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hobkins Válaszolta December 30, 2018 Share Válaszolta December 30, 2018 Nagyon szép lett! Elég kemény meló volt ahogy látom. Egyetlen dolog, amit másképp csináltam volna. A szintik helyét megcseréltem volna az asztaléval. Ha jól látom a hosszabb oldalon vannak a hangfalak. Akusztikailag előnyösebb lett volna, ha a szintik helyén van. Ha rosszul látom, én kérek elnézést. De maga a helyiség nagyon pofásan néz ki, gratulálok! 1 Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blank Válaszolta December 30, 2018 Share Válaszolta December 30, 2018 9 órája írta KraD: H Blank! Most latom csak, hogy Te is Halasztelken vagy??? Merre? Ófaluban, nem messze a postától. Itt ástam be magam egy pincébe. Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsigri Bálint Válaszolta July 20, 2022 Share Válaszolta July 20, 2022 Ekkor: 2018. 12. 30. at 6:11 írta bart42: A gurulós keverő "állvány" nagyon ott van Az a kedvenc nálam is 😃🫶 1 Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts