Jump to content
Ménemszól.hu
  • 0
Mugophone

Behringer ultragain mic 200 pattogás

Kérdés

Vettem valakitől egy újszerű Behringer ultragain mic 200-as csöves miki előfokot, a csóró nem szólt, hogy van valami baja, na mindegy. Használatkor rendesen pattog, és észrevettem, hogy a pattogások mennyisége egybeesik a ledes vezérlő villanásaival. Találkozott e valaki ilyennel? És ha igen, mi lenne a megoldás? Gondoltam egyszerűen kiiktatom az elektronikából a ledes vezérlőt, mert anélkül is tudom használni... de lehet valahol valami kondi vacakol.

Nézegettem máshol is, de úgy látszik ezzel a problémával még nem találkozott senki. Egyébként a hang nem torzít, csak ezek a pattogások vannak. Ahogy kigyúl egy led, pattog... Előre is kösz!

Hozzászólás megosztása


Link to post
Share on other sites

válasz erre a kérdésre

Recommended Posts

  • 0

Ok, én vagyok a balek. Nincs semmi baja az előfoknak, csupán oda kell figyelni a preamp módnál, hogy ha mikrofont erősítünk vele, akkor kizárólag a mikrofonosra kapcsoljuk, mert ha például a gitárosra kapcsoljuk, akkor áll elő ez a pattogás. Másképp minden ok. Hiába na, az asztalos maradjon a kaptafánál... ahahaaa...

behringer.jpg

Hozzászólás megosztása


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Válaszolok a kérdésre...

×   Formázott tartalmat illesztettél be.   Kattints a formázás megszűntetéséhez.

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...