Felraktam a gépemre a waves central-t illetve telepítettem plugint-is. igen ám de le akarom törölni, ami azt illeti meg is tettem, de azóta a Cubase indulásnál bedobja hogy "Waves License Error"
No vaild Waves license found bla bla-...egy kis ablakban. És nem tölt tovább..
Én ezt el sem tudom nyomni, ki be kell jelentkeznem és friss gépen tudom csak "Skip"-elni, és tovább lépni a cubase betöltésében. De ha ismét bezrom majd elindítom a cubase-t már megint ki kell jelentkeznem előtte a windows-zból hogy el tudjam "skip"-elni. Idegesítő.
Már letöröltem midnen létező waves centralt- hogy tudnám én ezt kiszedni a gépemről? valakinek ötlet?
Kérdés
fulton
Sziasztok
Egy pici segítséget szeretnék kérni.
Felraktam a gépemre a waves central-t illetve telepítettem plugint-is. igen ám de le akarom törölni, ami azt illeti meg is tettem, de azóta a Cubase indulásnál bedobja hogy
"Waves License Error"
No vaild Waves license found bla bla-...egy kis ablakban. És nem tölt tovább..
Én ezt el sem tudom nyomni, ki be kell jelentkeznem és friss gépen tudom csak "Skip"-elni, és tovább lépni a cubase betöltésében. De ha ismét bezrom majd elindítom a cubase-t már megint ki kell jelentkeznem előtte a windows-zból hogy el tudjam "skip"-elni. Idegesítő.
Már letöröltem midnen létező waves centralt- hogy tudnám én ezt kiszedni a gépemről? valakinek ötlet?
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.