draco draconis Létrehozva April 24, 2019 Share Létrehozva April 24, 2019 Első fecskék... 12 polis hibrid szintetizátor. Egyelőre ennyi van: http://www.synthanatomy.com/2019/04/uno-audio-super-6-polyphonic-synthesizer.html?fbclid=IwAR3MS2k-pTDsRHhQXVu_Rg61_WbQaEYng9SiDZ3bsomg1FP0BaEa1VvY35I Link to comment Share on other sites More sharing options...
draco draconis Válaszolta April 24, 2019 Szerző Share Válaszolta April 24, 2019 A pletykák szerint : 12 polis, 2 osc, 2 lfo, változtatható meredekségű/módú szűrő (egy vagy lesz esetleg végre kettő?), master bass treble shelf eq. 5 oktáv billentyű. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadzone Válaszolta April 24, 2019 Share Válaszolta April 24, 2019 Binaural?? Műfejet is adnak majd hozzá?? 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
draco draconis Válaszolta April 24, 2019 Szerző Share Válaszolta April 24, 2019 12 perccel ezelőtt írta deadzone: Binaural?? Műfejet is adnak majd hozzá?? 😄 Ja, nem. Szerintem két fülre számítanak. Meg dolby sztereó Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadzone Válaszolta April 24, 2019 Share Válaszolta April 24, 2019 Imádom a marketinget.. a csillagokat lehazudják az égről! 😆 Link to comment Share on other sites More sharing options...
draco draconis Válaszolta April 24, 2019 Szerző Share Válaszolta April 24, 2019 Ja, ez igaz. De itt szerintem inkább a pénztárcádat fogják kihazudni, mert jó minőségű lesz, csak valójában nem fogja megváltani a poliszinti vonalat. Mert digit lesz kissé a hangja - ahhoz kevés 12 poli -, mono timbrál lesz, egyszűrős. Egy DSI már tudja ezt, egy Novation meg olcsóbb, még ha 8 poli is. De legalább poliszinti. Mondjuk nem értem, miért nem lehet végre egy normális multitimbrál(minimum 4), két szűrős, 2+1+1 osc (DCO/VCO +VCA), 2 LFO, 3 env., minimum Virus mod. mátrixával rendelkező analóg cuccot csinálni effektekkel. Arra van igény valójában. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markcoldberg Válaszolta May 10, 2019 Share Válaszolta May 10, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.