Jump to content
Ménemszól.hu

Moog Matriarch


tbrown

Recommended Posts

Bakker pont ugyanez.

Volt egy két sound, amire azt mondom, hm, ez tényleg rendben van (most az ultra politikai korrekt demón felül, mert felőlem lehet "Feminism" is a szinti hangja, ha az a jó). De leülök egy Bass Station II elé, és nagyjából pont az a hangszín kifigyel, az analóg fíling és minőség meg dettó ugyanaz. Mondom ugyanaz. Csak itt le is tudom menteni, és a mintha kissé sokrétűbb lenne ez a vacak műanyagdoboz.

Hallgatom a Moog One-t, és egyszerűen alig-alig találok a demo soundok között olyant, amiért azt mondanám hogy megvenném a szintetizátort, ami nem unalmas. De nem 2.8 millióért! A Modal 008 soundjai sokkal agresszívabbak, és "érdekesebbek".

Jöhet a fikázás RULEZ!

Szerkesztette draco draconis
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Vélemény: Én nem bántam meg, hogy a tb-3-at lecseréltem a minitaurra, vesztettem egy szekvenszert, de cserébe az alsó regiszterekből eltűnt az addig fel se tűnő fura magasba húzó búgás. A többivel én is egyetértek. Nekem eddig ez a demó tetszett moogéktól :

 a többi eléggé műbalhé, a legjobban az teccik ahogy "művész" marha nagy beleéléssel hajlong a sokszor szinte random "zajra" , de ezt a műbalhét máshol is látni pl. arturia.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Nekem nagyon tetszik ez a Matriarch és a Grandmother is. Tudnám őket használni, Grandmother lehet, hogy lesz is idővel. Demók szarok, de kit érdekel ? Úgysem ennyi van bennük, meg nem csak ilyen zenékre lehet használni, mint amit a demókban prezentálnak.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...