draco draconis Létrehozva April 30, 2019 Share Létrehozva April 30, 2019 A Faccebookon fél órán belül két posztot is osztott Uli aláírással a Behringer, mindkettő Yamaha CS80-ról szólt. Talán csak büszke lenne, hogy neki van ilyenje is? Vagy a Superbooth 2019 ultra fokozatba kapcsol? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuice Válaszolta May 1, 2019 Share Válaszolta May 1, 2019 Ekkor: 2019. 04. 30. at 18:01 írta draco draconis: Yamaha CS80-ról szólt Én már inkább a Hammond B3-at várnám nagyon nála, 5 kg-ban kivitelezve analóg! (Jó, lehet 10 is...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_cutoff Válaszolta May 2, 2019 Share Válaszolta May 2, 2019 Uli egyfolytában hypeot generál ilyenekkel - jupiter8 klón is be lett lengetve, de egyelőre maradjunk szerintem a realitás talaján. Jelenleg a pro one klón és a crave ami kb biztos, hogy kijön, plusz a 808 és a 909 klón kicsit később. Láttam egy ms20 desktop prototípust is, az pl szintén nagy durranás lehetne, ha kiküszöbölnék az ms20 mini ordító hibáit benne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
draco draconis Válaszolta May 2, 2019 Szerző Share Válaszolta May 2, 2019 Az UB-XA lesz ami eldönti, hogy poliszinti klónban jó -e avagy se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
draco draconis Válaszolta May 7, 2019 Szerző Share Válaszolta May 7, 2019 🤤 Link to comment Share on other sites More sharing options...
draco draconis Válaszolta May 7, 2019 Szerző Share Válaszolta May 7, 2019 Ezt kapja ki az összes modulár matyi. Mert EZ az a MÚLT ami a jövő. Ez a múlt lett félbehagyva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_cutoff Válaszolta May 8, 2019 Share Válaszolta May 8, 2019 Hát ez tényleg a jövő, mert hogy 2026 előtt nem fogja senki a kezébe, az is biztos. :DD Link to comment Share on other sites More sharing options...
draco draconis Válaszolta May 8, 2019 Szerző Share Válaszolta May 8, 2019 Szerintem hamarabb meglesz mint az UB-Xa, mert versenyezni kell a Yamahával, illetve már kint a Deckard's Dream (csak le kell koppintani :D). Elég sok klón született, és ez csak az érdeklődés csökkenésével fog lanyhulni. Egyébként te meg kinek szurkolsz? A sznob "leszarom a usereket és majd megmondom hogy mit szeressél, de jó drágán, mintha a 80-as években lennénk" gyártóknak, vagy a userek igényét kiszolgáló, elfogadható áron gyártó cégnek? Hm? Ps.: ha teszem azt a Behringer holnap becsődöl, a szellem már akkor is kint a palackból, jön valaki más, aki olcsón klónozni fog. Pölö Kínából. Link to comment Share on other sites More sharing options...
draco draconis Válaszolta May 8, 2019 Szerző Share Válaszolta May 8, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_cutoff Válaszolta May 8, 2019 Share Válaszolta May 8, 2019 Abszolút szurkolok a behringernek (is). Így, hogy sikerült legalább egy hangot kicsikarniuk az ub-xa prototípusból, már kicsivel kevésbé vagyok borúlátó a kiadási dátum távlataival kapcsolatban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuice Válaszolta May 8, 2019 Share Válaszolta May 8, 2019 Amúgy ha már itt tartunk és persze a Berinek is szurkolva, mellesleg a Prophet XL-ről mi a véleményetek mint hangszer? Link to comment Share on other sites More sharing options...
V László Válaszolta May 9, 2019 Share Válaszolta May 9, 2019 21 órája írta djuice: Amúgy ha már itt tartunk és persze a Berinek is szurkolva, mellesleg a Prophet XL-ről mi a véleményetek mint hangszer? Még gondolkozom, hogy az új Ligier JS P4-et, vagy a Prophet 6-ot vegyem-e meg (Kappa), de az XL dögunalom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuice Válaszolta May 9, 2019 Share Válaszolta May 9, 2019 1 órája írta Kilobeat: dögunalom Miért? Link to comment Share on other sites More sharing options...
V László Válaszolta May 9, 2019 Share Válaszolta May 9, 2019 2 perccel ezelőtt írta djuice: Miért? Pop zenébe ez kell, amit minden másnál jobb minőségben csinál, de én nem ezt az óckúl, standard hangzást keresem. Nekem a Korg Prologue/XD adja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.