Jump to content
Ménemszól.hu

CS80 - Uli megcsinálja ezt is?


draco draconis

Recommended Posts

Uli egyfolytában hypeot generál ilyenekkel - jupiter8 klón is be lett lengetve, de egyelőre maradjunk szerintem a realitás talaján. Jelenleg a pro one klón és a crave ami kb biztos, hogy kijön, plusz a 808 és a 909 klón kicsit később. Láttam egy ms20 desktop prototípust is, az pl szintén nagy durranás lehetne, ha kiküszöbölnék az ms20 mini ordító hibáit benne.

Link to comment
Share on other sites

Válaszolta (szerkesztve)

Szerintem hamarabb meglesz mint az UB-Xa, mert versenyezni kell a Yamahával, illetve már kint a Deckard's Dream (csak le kell koppintani :D). Elég sok klón született, és ez csak az érdeklődés csökkenésével fog lanyhulni.

Egyébként te meg kinek szurkolsz?

A sznob "leszarom a usereket és majd megmondom hogy mit szeressél, de jó drágán, mintha a 80-as években lennénk" gyártóknak, vagy a userek igényét kiszolgáló, elfogadható áron gyártó cégnek? Hm? :D

Ps.: ha teszem azt a Behringer holnap becsődöl, a szellem már akkor is kint a palackból, jön valaki más, aki olcsón klónozni fog. Pölö Kínából.

Szerkesztette draco draconis
Link to comment
Share on other sites

Abszolút szurkolok a behringernek (is). Így, hogy sikerült legalább egy hangot kicsikarniuk az ub-xa prototípusból, már kicsivel kevésbé vagyok borúlátó a kiadási dátum távlataival kapcsolatban. 

Szerkesztette _cutoff
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...