djuice Létrehozva July 13, 2019 Share Létrehozva July 13, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koródi Csaba Válaszolta July 15, 2019 Share Válaszolta July 15, 2019 Ó, ... Ahogy kezdődött a videó, azt hittem valami új "vas". Így viszont utána sem nézek Miért csinálnak a gyártók "vas" rendert a szoftvereikhez? Kit akarnak becsapni? Ez már nem az első cég. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuice Válaszolta July 15, 2019 Szerző Share Válaszolta July 15, 2019 5 órája írta Koródi Csaba: Kit akarnak becsapni? Ez már nem az első cég. Csak azt szeretnék jelezni vele biztos, hogy olyan lesz mint az eredeti. Ahogy egy ismerősöm nemrég fogalmazott, mára az a trend, hogy 95% marketing, 5% hangszer. De az UVI nem csinál rossz dolgokat. Én inkább ezt a kettősséget nem tolerálom a szoftoknál, hogy bizonyosakat ipadra csinálnak, bizonyosakat meg csak asztali környezetere. Lenne már végre egy egységes pro platform ami átjárható a kettő közt (ne adj még os független is...). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koródi Csaba Válaszolta July 15, 2019 Share Válaszolta July 15, 2019 9 perccel ezelőtt írta djuice: Én inkább ezt a kettősséget nem tolerálom a szoftoknál, hogy bizonyosakat ipadra csinálnak, bizonyosakat meg csak asztali környezetere. Lenne már végre egy egységes pro platform ami átjárható a kettő közt (ne adj még os független is...). Na igen, kicsit álszent tőlem, hogy a PC-s szoft-hangszerekre rá sem bagózok mert nem vasak. Holott iPad-en meg élem a világomat. Igaz hogy a MOXF6-al az iPad olyan jól integrálódik hogy vas hangszerként fogom fel az iPad-et (és iPhone-t), de attól még szoft hangszer ami rajta fut. Mondjuk ennyi erővel a KRONOS is egy vst hangszer, szóval semmivel sem vasabb, mint a MOXF az iPad-el De az nekem akkor is óriási csalódás hogy elkezdek nézni egy videót egy szép hangszerről és a videó végére átalakul egy vst ablakká. Az Arturia Pigments-et viszont várom iPad-re Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koródi Csaba Válaszolta July 15, 2019 Share Válaszolta July 15, 2019 Ennek az új AKAI szoftverszintinek a megjelenése egy kérdéskört vetett fel bennem. Csináltam neki egy topikot Vagyis mitől más a 101-edik VA szoftver szinti mint az előzőek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Vader Válaszolta July 26, 2019 Share Válaszolta July 26, 2019 Remélem, nem ezzel szúrják majd ki az MPC tulajdonosok szemét... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.