Már vagy 7-8 éve foglalkozom számítógépes zene szerkesztéssel, de eddig csak a Reasonnal dolgoztam, így csak egy alap gép és olcsó hangkártyám volt. Most úgy döntöttem, hogy átállok a "vasakkal" való munkára.
A következő szintetizátorokat tervezem venni:
Access Virus B vagy C (desktop)
Clavia Nord Rack 2x
Roland SH-201
A kérdésem az lenne, hogy ki milyen hangkártyát ajánlana, hogy vegyek az ezekkel történő munkára? Már rengeteg hangkártyát megnéztem, mindnek találtam előnyét, hátrányát és így nem tudok dönteni. Előre is köszönöm a segítséget!
Kérdés
endilv426
Sziasztok!
Már vagy 7-8 éve foglalkozom számítógépes zene szerkesztéssel, de eddig csak a Reasonnal dolgoztam, így csak egy alap gép és olcsó hangkártyám volt. Most úgy döntöttem, hogy átállok a "vasakkal" való munkára.
A következő szintetizátorokat tervezem venni:
Access Virus B vagy C (desktop)
Clavia Nord Rack 2x
Roland SH-201
A kérdésem az lenne, hogy ki milyen hangkártyát ajánlana, hogy vegyek az ezekkel történő munkára? Már rengeteg hangkártyát megnéztem, mindnek találtam előnyét, hátrányát és így nem tudok dönteni. Előre is köszönöm a segítséget!
Top Posters For This Question
43
34
33
16
Popular Days
Sep 15
19
Jun 26
13
Mar 1
11
Mar 19
11
Top Posters For This Question
A/D 43 posts
Hobkins 34 posts
Zongilog 33 posts
recccp 16 posts
Popular Days
Sep 15 2011
19 posts
Jun 26 2013
13 posts
Mar 1 2013
11 posts
Mar 19 2012
11 posts
Popular Posts
Bendi
recccp
A/D
2In / 2Out esetében ez nem szignifikáns.Minél több jelnek kell utaznia annál inkább. Latency technikailag lehet hasonló a PCIe eszközökéhez, viszont a kisebb latencyk odavernek a procinak rendese
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts