fejer.gergely Létrehozva September 25, 2019 Share Létrehozva September 25, 2019 Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Windows 10 telepített valami automatikus frissítést és azóta nem látja a szintit. Előre is köszi! Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
1 fejer.gergely Válaszolta October 9, 2019 Szerző Share Válaszolta October 9, 2019 Ekkor: 2019. 09. 27. at 10:00 írta Koródi Csaba: Szia Gergely! Előtte fullra eltávolítottad az előző drivert, hogy csak ez az új menjen fel? A Preferenciáknál a MIDI IN-OUT portokon látszik valami? Ha igen, akkor váltogasd őket. Szia! Igen előtte fullra eltávolítottam de utána sem működött, semmit nem látott a win. Ráakadtam egy videóra amit megcsináltam és ez segített, csak azért linkelem hátha másnak is segítség. Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Koródi Csaba Válaszolta September 25, 2019 Share Válaszolta September 25, 2019 5 órája írta fejer.gergely: Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Windows 10 telepített valami automatikus frissítést és azóta nem látja a szintit. Előre is köszi! https://www.korg.com/us/news/2019/0530/ Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 fejer.gergely Válaszolta September 26, 2019 Szerző Share Válaszolta September 26, 2019 19 órája írta Koródi Csaba: https://www.korg.com/us/news/2019/0530/ Szia Csaba! Ezt már megcsináltam mégse látja a gép... esetleg valami ötlet? Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Koródi Csaba Válaszolta September 27, 2019 Share Válaszolta September 27, 2019 Szia Gergely! Előtte fullra eltávolítottad az előző drivert, hogy csak ez az új menjen fel? A Preferenciáknál a MIDI IN-OUT portokon látszik valami? Ha igen, akkor váltogasd őket. Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 MMate Válaszolta February 27, 2021 Share Válaszolta February 27, 2021 Ekkor: 2019. 10. 09. at 15:57 írta fejer.gergely: Szia! Igen előtte fullra eltávolítottam de utána sem működött, semmit nem látott a win. Ráakadtam egy videóra amit megcsináltam és ez segített, csak azért linkelem hátha másnak is segítség. Én egy egyszerűbb megoldást találtam. A Korg driverének az uninstaller-e segítségével a fölösleges MIDI eszközöket kitöröltem és utána újraraktam a Korg drivert és működött. Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kérdés
fejer.gergely
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Windows 10 telepített valami automatikus frissítést és azóta nem látja a szintit.
Előre is köszi!
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts