Jump to content
Ménemszól.hu
  • 0

Midi kábelt milyet, honnan?

djuice

Kérdés

válasz erre a kérdésre

Recommended Posts

• 0

A jelenlegi felállásban tizenvalahány midi-kábelt használok, egyszerre, "élőben". Vannak köztük hasonló olcsó, no name márkák, van kicsit drágább Roland is, de az az igazság, hogy nem vettem észre semmi különbséget, mindegyik működik, teszi a dolgát, átviszi a jeleket pontosan, szépen, kihagyás nélkül. Szóval én inkább főleg méret alapján választok. Ehhez az összeköttetéshez elég 1 m, akkor veszek egy 1 m-est, ha ehhez meg 5 kell, akkor veszek egy 5 m-est. És mivel sok kábel kell, ezért inkább az olcsóbbakat.

• 0
6 perccel ezelőtt írta kib:

az az igazság, hogy nem vettem észre semmi különbséget,

Olyanra is gondolok, hogy az olcsóbbak müa. része nem-e öregszik, töredezik, málik gyakrabban?

Nekem volt egy igaz régi Touchel csatim még a régi magnózós korszakban, aminek pár év alatt porladni kezdett a dugó müa része. :)

Viszont most találtam még űber olcsóbb kábelt itten. Ez már tényleg röhejes áron van. Kérdés a minőség ehhez képest!

https://mikroshop.bolt.hu/id/02645-Midi-kabel-C307-2

• 0
1 órája írta djuice:

Olyanra is gondolok, hogy az olcsóbbak müa. része nem-e öregszik, töredezik, málik gyakrabban?

Nekem volt egy igaz régi Touchel csatim még a régi magnózós korszakban, aminek pár év alatt porladni kezdett a dugó müa része. :)

Viszont most találtam még űber olcsóbb kábelt itten. Ez már tényleg röhejes áron van. Kérdés a minőség ehhez képest!

https://mikroshop.bolt.hu/id/02645-Midi-kabel-C307-2

Én nem vettem észre semmi elváltozást, mondjuk a legtöbb kábel még csak 2-3 éves. De van 20-25 éves midikábelem is, azzal sincs gond, pedig nem hiszem, hogy annak idején sokat fizettem volna érte (jó, tudom, abban még volt anyag :)).