igatos Létrehozva November 25, 2019 Share Létrehozva November 25, 2019 (szerkesztve) Nekem ez a zene nem világom, de low budget szintiből ez a szólás nem rossz: Behringer Poly D Poly D Features 4 Oscillators Oscillators 1, 2 and 3 options include: triangular; triangular/saw; saw; square; wide pulse; and narrow pulse OSC 4 features: triangular; reverse saw; saw; square; wide pulse; and narrow pulse 4-voice polyphony Classic 4dB ladder filter True to the original “D Type” circuitry with its matched transistors and JFETs Switch between monophonic, polyphonic or unison mode Classic stereo chorus modeled on the Juno-60 Overdrive circuit modeled on DS-1 Built-in arpeggiator and 32-step polyphonic sequencer 37-full size, velocity sensitive keyboard 3 tilt angles or can be laid down flat Mono and stereo audio out MIDI In, MIDI Out and MIDI Thru Plenty of additional patch points Szerkesztette November 25, 2019 igatos félreérthető 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
faceeasyg Válaszolta November 25, 2019 Share Válaszolta November 25, 2019 (szerkesztve) Jaja... Szerkesztette November 25, 2019 DutchFlowers Link to comment Share on other sites More sharing options...
faceeasyg Válaszolta November 25, 2019 Share Válaszolta November 25, 2019 Na ettol a hype-tol felrobban az internet! Draco, hol vagy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
draco draconis Válaszolta November 25, 2019 Share Válaszolta November 25, 2019 (szerkesztve) Az ára kb. Deepmind12-vel lesz egyenlő, ami nem egészen jó árképzés. Az Odyssey-el kellene egy árban lennie. Gyakorlatilag hamarosan nem marad konkurenciája a Behringernek, saját magával versenyzik. Amennyire töketlenek és pénzéhesek a nagy gyártók. Hol is vagyunk attól a bizonyos "szakértői" véleménytől a Model D kapcsán, hogy Behringer totál félreértette a dolgokat, és a Model D nem ér semmit? Szerkesztette November 25, 2019 draco draconis Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeomaN Válaszolta November 26, 2019 Share Válaszolta November 26, 2019 Itt a 4 poly körül van egy kis katyvasz, az tisztán látszik a külföldi fórumokon. Állítólag kicsit félrevezető, az nem úgy 4, de vki okos leírhatná mi a "titok". Link to comment Share on other sites More sharing options...
kib Válaszolta November 26, 2019 Share Válaszolta November 26, 2019 Azt mondják, hogy nem polifonikus, "csak" parafonikus. De a négy hangot attól még meg lehet szólaltatni egyszerre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
draco draconis Válaszolta November 26, 2019 Share Válaszolta November 26, 2019 4 oszcillátoros és úgy lehet használni mint a Korg Mono/poly-t. Van 4 hangunk 1 oszcillátorral vagy 2 hangunk 2 oszcillátorral vagy 1 hangunk 4 oszcillátorral. De emellé van analóg kórus, amivel az egy hangot is szép teltté lehet tenni. Plusz analóg torzító. Nekem nem kell, mert nincs patch mem. Szépen lassan haladunk az analóg út újból felfedezése irányába Aztán talán megint eljutunk oda, hogy lesznek normális analóg szintetizátorok megfizethető áron. Nem csak félkész termékek, amire mindenki úgy ráugrik, mintha megtalálták volna a szent grált. Állítom hogy a Behringer TD3-ban is a dizájn, a gombok, a festék legyártása kerül a legtöbbe, nem az hogy TB3-szerű analóg hang jön ki belőle. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
igatos Válaszolta November 26, 2019 Szerző Share Válaszolta November 26, 2019 A lényeg tulképp az, hogy egy darab envelope van az oszcikhoz, és így a hangkarakter polifonikus játék esetén nem egységes. Illetve összesen van 4 külön is megszólaltatható oszci szemben a valódi polifonikus szintikkel, ahol polifóniának megfelelően hangonként ugyanannyi oszcillátor szólal meg. Nekem tetszik a hangja, nem számít, hogy minek a nemklónja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lacika Válaszolta November 26, 2019 Share Válaszolta November 26, 2019 4 órája írta draco draconis: amire mindenki úgy ráugrik, mintha megtalálták volna a szent grált. vagy veszel 4 Slim Phatty-t és "daisy chain"-eled őket .... ja nem sokkal jobban izgat az a Waldorf Kyra 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
draco draconis Válaszolta November 26, 2019 Share Válaszolta November 26, 2019 Ja, az elég jó darab, egy százassal lentebb kellene az árának lennie, de inkább 200-al. Csakhogy szinte monopol helyzetben van, megteheti. A Virust már mindenki unásig ismeri (ettől függetlenül egy Rack XL nekem kötelező darab), a Nordlead detto, szóval kevés a konkurenciája. Link to comment Share on other sites More sharing options...
V László Válaszolta November 26, 2019 Share Válaszolta November 26, 2019 Hát én nem kaptam agyfaszt, pláne nem ezen az áron. A név meg egyenesen átverés. Egyáltalán nem biztos, hogy fogják ezt árulni. Ugyanis ez hányadik szintijük a 808 ígérgetése óta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kib Válaszolta November 26, 2019 Share Válaszolta November 26, 2019 33 perccel ezelőtt írta Kilobeat: Hát én nem kaptam agyfaszt, pláne nem ezen az áron. A név meg egyenesen átverés. Egyáltalán nem biztos, hogy fogják ezt árulni. Ugyanis ez hányadik szintijük a 808 ígérgetése óta? Már rendelhető: https://www.thomann.de/de/behringer_poly_d.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
kib Válaszolta November 26, 2019 Share Válaszolta November 26, 2019 Egyébként meg tanultak a 808 körüli hercehurcából, az új szintijeik (WASP Deluxe, K-2, TD-3, Poly D) bejelentése szinte a semmiből jött, nem harangozták be sokkal korábban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
V László Válaszolta November 26, 2019 Share Válaszolta November 26, 2019 1 perce írta kib: Egyébként meg tanultak a 808 körüli hercehurcából, az új szintijeik (WASP Deluxe, K-2, TD-3, Poly D) bejelentése szinte a semmiből jött, nem harangozták be sokkal korábban. Még csak előrendelhető, és majd egyszer... de ha meg is érkezne ez a túlárazott vicc, akkor se mernék ennyit adni egy ilyen "hiteles" cég termékéért. 303-at viszont lehet veszek majd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
faceeasyg Válaszolta November 26, 2019 Share Válaszolta November 26, 2019 18 órája írta draco draconis: ... Szerintem a korg is eleg jol erzi a gruvot, meg a moog is. Ezzel nem a behringerre szolok be, hanem ezen a harmon kivul mindenkire... Persze "nem hobbi" kategoriaban vannak nagyon ugyes vasak (prophet X csak egy peldanak), es teny hogy ez egy kicsit borsos behringernek, de azert van benne fem, meg fa is rendesen. Meg szep nagy, eros kapcsolok... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts