DRoland Létrehozva December 3, 2019 Share Létrehozva December 3, 2019 https://www.expressivee.com/discover-osmose Ez elég izgalmasnak tűnik már most is. Csak kontrollerként is erős (PolyAT, MPE, minden billentyű "2D"), de a Continuumból is ismerős Eaganmatrix-al szól magában is, nem is akárhogy. Az első körös előrendelés kifutott, de most elérhető a második kör (kicsit drágábban). Valaki rápörgött már? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRoland Válaszolta January 6, 2023 Szerző Share Válaszolta January 6, 2023 Éééés, tegnap már meg is érkezett. 🙃 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
audijo Válaszolta January 6, 2023 Share Válaszolta January 6, 2023 Continuumini-t használok. Szeretem. Kiváncsi vagyok mik a tapasztalatok az Osmose-zal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skogen Válaszolta January 6, 2023 Share Válaszolta January 6, 2023 Itt is egy Continuumini es EaganMatrix-modul hasznalo. Jopofa az Osmose is, csak a nulla keyboard tudasommal nem eri meg. Viszont MIDI-zni es CV-zni is gyonyoruen lehet ezeket. @DRoland mukodik az editor az Osmose-oddal? Itt egy jo Youtube csatorna az editorhoz akit erdekel: https://www.youtube.com/@eaganmatrixprogramming 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post DRoland Válaszolta January 10, 2023 Szerző Popular Post Share Válaszolta January 10, 2023 @skogen: Működik, igen. Kb 4 újraindítás (amiben volt ám para, mert volt, hogy megszűnt az összes hang az Osmose-ból), és fél óra után. Egyébként csak nézegetem egyelőre a szerkesztési lehetőségeket, elég pilótavizsgásnak tűnik elsőre. Tervek közt van, hogy jobban beletanulok, nagyon érdekes dolgokat lehet vele csinálni. Maga a billentyű meg egy teljesen más érzésű játékot tesz lehetővé, mint eddig bármi. És - nekem - nehezebb úgy játszani rajta, mint egy "rendes" billentyűn. Ez tényleg egy új hangszer, amit tanulni érdemes/kell. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts