Főr Gábor Létrehozva September 25, 2011 Share Létrehozva September 25, 2011 Megnézve a reason 6 előzményeit, nem tűnik rossznak. Bár sokan eddig az "itteniek" közül nem preferálták, én most mégis kiváncsian várom.Beletették azt amit sok reason használó évek óta várt: az audio csatornák. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjmatt Válaszolta October 4, 2012 Share Válaszolta October 4, 2012 Én nemrég váltottam rá. A virtuális kábel-buzerálás nem a kedvencem, de ár/értékben nagyon jó lett a Reason otthoni mókolásra. Nem gondoltam volna több év Logic/Cubase/Fruity után, hogy ezt fogom mondani egyszer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xbitz Válaszolta March 8, 2013 Share Válaszolta March 8, 2013 Hi! Én azt látom hogy a Reason nagyon sok és tényleg nagyon jó modullal bővült (pl az a Neptune pitch korrektor, vagy a The Echo (beszartam mikor láttam a videó demóból hogy egy poti elcsavarásával milyen jó visszhang effektet csalnak elő és milyen egyszerűen!) viszont az alaphangzás az még mindig meg van ami szerintem xar, vagy legalábbis nekem nem tetszik. Ha ezen is javítanának valahogy, akkor azt mondanám hogy TÖKÉLETES a cucc! Akkor tényleg csak azt használnám, hiszem gyakorlatilag mindenfajta modul benne van már. azért érdekel, hogy miért is xar a hangja http://www.youtube.com/watch?v=OsZQ3U3ewog agresszív trance lead-khez most már van synapse antidote az is megoldva ( és mindig gondoljuk hozzá, hogy csak 100 dodó ), nem saját szerzemény akkor nem itt beszélgetnék megvehető a http://producerbox.com/ - on ui: meg a másik döbb... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xbitz Válaszolta March 9, 2013 Share Válaszolta March 9, 2013 még annyi hozzáteszek, hogy van már M/S kódoló Rack Extension http://shop.propellerheads.se/product/stereo-splitter/ ill. http://shop.propellerheads.se/product/anansi-mid-side-router/ darabja 7.5 ájró, nyilván ezektől sem lesz mainstream hangzása - azt senki nem várta - de a kábelezést egyszerűsíti Link to comment Share on other sites More sharing options...
aDaM Válaszolta September 26, 2011 Share Válaszolta September 26, 2011 Hi! Én azt látom hogy a Reason nagyon sok és tényleg nagyon jó modullal bővült (pl az a Neptune pitch korrektor, vagy a The Echo (beszartam mikor láttam a videó demóból hogy egy poti elcsavarásával milyen jó visszhang effektet csalnak elő és milyen egyszerűen!) viszont az alaphangzás az még mindig meg van ami szerintem xar, vagy legalábbis nekem nem tetszik. Ha ezen is javítanának valahogy, akkor azt mondanám hogy TÖKÉLETES a cucc! Akkor tényleg csak azt használnám, hiszem gyakorlatilag mindenfajta modul benne van már. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanya Válaszolta April 3, 2013 Share Válaszolta April 3, 2013 Üdvözlet! Néhány napja megvásároltam a progit. Nem volt ismeretlen, hiszem a 3-ast nyúztam egy darabig évekkel ezelőtt. Na most kérem szépen én a regisztrációnál és a kulcs érvényesítésénel akkora katyvaszt csináltam lányos zavaromban, hogy több gombot már nincs bátorságom megnyomni "felügyelet" nélkül. Elkélne némi segítség, ha valakinek van türelme az efajta pátyolgatáshoz... Angolul k.b. olyan szinten beszélek mint mandarinul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xbitz Válaszolta April 3, 2013 Share Válaszolta April 3, 2013 licenc, és regisztrációs kód kell hozzá, létrehozol egy felhasználót, bejelentkezel vele, Your Products tab / Register new product kitöltögeted... és kész (USB kulcs a hetestől már nem kell) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanya Válaszolta April 3, 2013 Share Válaszolta April 3, 2013 Ez mind meg is történt. Jelen pillanatban a profilomon van egy 6-os (a dobozban található szériaszámmal) és egy 6.5-ös egy teljesen más számmal regisztrálva. Ha jól bogarászom, akkor kisérletet tettem a licenc átadására de sikertelenül. Szóval eléggé összekuszáltam. szerk: egyébként működik minden, töltögettem pár cuccot hozzá próbaképp (polysix, PX7, s.t.b.) és azok is renben futnak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xbitz Válaszolta April 3, 2013 Share Válaszolta April 3, 2013 nálam így néz ki mindnek saját licenc száma van (nekem 5-ősből van dobozos), külsős cuccok "polysix, PX7" stb. 6.5-től érhetőek el Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kérdés
Főr Gábor
Megnézve a reason 6 előzményeit, nem tűnik rossznak. Bár sokan eddig az "itteniek" közül nem preferálták, én most mégis kiváncsian várom.Beletették azt amit sok reason használó évek óta várt: az audio csatornák.
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.