djuice Létrehozva December 26, 2019 Share Létrehozva December 26, 2019 (szerkesztve) Benne az összes EXB bővítővel! Szerkesztette December 27, 2019 djuice 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bendi Válaszolta December 30, 2019 Share Válaszolta December 30, 2019 Nálam már itt muzsikál a gépen. Nekem nagyon-nagyon tetszik. A Legacy tulajok kedvezményesen vehetik meg. Nagyon belehúztak szoftver fronton a nagy nevek is: Roland betette az XV-5080-at a cloudba, a Korg kiadta a FULL Triton "enciklopédiát"... Bezzeg a barom Creative / Sound Blaster lenyelte, eltüntette az Emulator-X-et. Pedig azzal ők is nagyot guríthatnának... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuice Válaszolta December 30, 2019 Szerző Share Válaszolta December 30, 2019 (szerkesztve) Mondjuk eleve az EXB boardok nyomták a Tritont egekbe sztem, esetleg a mágikus arpeggios szinti hangköltemények, amivel nyitottak az új évezredre, de pont Csabival értekeztük múltkor, hogy a legendásan fostos zongorahangjaival a Korg meg az OASYS / M3 megjelenéséig üldözte a népet. És hiába volt korábban már CX3 orgona hangzásuk is, a Rolandhoz képest valahogy ezt nem erőltették integráció szintjén. Osztán ahogy a Nord is felismerte, hogy billentyűsöknek pedig pont a zongora/hammond a legkardinálisabb a szinti hangok előtt, de valahogy a Korg nem érzett erre rá a workstationökben. A Triton akusztik zongija pl. még a Trinity után is még botrányosabban szólt +ROM ide vagy oda, még EXB szinten se volt túl acélos, egy Extremeben nemrég csekkoltam... Na mindegy, azért szép gesztus a progi tőlük így fullosan. Én az M1, Wavestation után már a 01/W-t is vártam volna, teljesen más soundjai voltak annak az érának, bár 01/W bankok készültek Tritonra is, de sokkal vékonykábban szóltak mint az eredeti. Az EMU-ból meg elvileg ma már a Rossum Electric vagy mi csinálhatna vmit. Pl. egy friss hardver samplernek sokkal jobban örülnék mint az EMU X-nek speciel, de ha már az újév hajnalán az újévi kívánságokról fantáziálunk, dobhatna pl. iOS-re az AKAI is egy fullos samplert! Szerkesztette December 30, 2019 djuice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bendi Válaszolta April 20, 2020 Share Válaszolta April 20, 2020 KORGék kiadták a KORG Collection 2-t. Egyrészt GUI frissítés, ami szerintem kifejezetten jót tett az MS-20-nak és a Polysixnek. (Ezeknél a leglátványosabb.) Valamint rengeteg preset került be néhányukba. (MS20, polysix, ?) A frissítés ingyenes minden KORG Collection tulajnak. https://www.korg.com/us/products/software/korg_collection/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts