Jump to content
Ménemszól.hu

Universal Audio partneri szerzősések: most API és Thermionic Culture!


A/D

Recommended Posts

Az Universal Audio, mely vezető a csúcsminőségű felvételi hardver és szoftver piacon ma büszkén jelenti be, hogy együttműködési megállapodást kötött az API és a Thermionic Culture cégekkel. Ennek eredményeképp további különleges modulokkal bővítik a népszerű UAD platformjukat.

API (Automated Processes, Inc.)

Egy méltán elismert vezető az analóg keverőpult- és outboard piacon. Az API termékei több mint 40 éve állják a sarat a jelfeldolgozó processzorok megmérettetéseiben. A megállapodás eredményeképp a Universal Audio szoftveres emulációit fogja bejelenteni az legjobban sikerült termékeinek.

Thermionic Culture

A Thermionic Culture cég az Egyesült Királyságban tervezi és gyártja a fullcsöves audio berendezéseit. Az együttműködés keretén belül a Universal Audio a cég analóg filozófiáját és különleges hangzásvilágát mégtöbb mérnök és producer számára juttatja el a szoftverek világán keresztül.

Az UAD platform minden eddiginél színesebb és érdekesebb kínálatát fogja mutatni a szoftveres audio processzoroknak.

Link to comment
Share on other sites

Tök jó, de valami ránc felvarrott Nigelnek vagy teljesen új gitár amp szimulációnak jobban örülnék...

A gitár amp szimuláció kicsit necces, mivel az UAD-2 a latency miatt inkább keverésnél erős, realtime-ban annyira nem. De a Culture Vulture-t pl elég gyakran használják gitársoundhoz...! Az API-ról nem beszélve...
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...