VoX Fabri Létrehozva May 5, 2020 Share Létrehozva May 5, 2020 Véleményekre lennék kiváncsi meg hogy elektronikus zenénél hogy szuperál 🙂 eddig csak jó dolgot hallottam róla és lehet beszerzek egyet itthonra 🙂 Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Hobkins Válaszolta May 5, 2020 Share Válaszolta May 5, 2020 4 órája írta Török Mihály: Véleményekre lennék kiváncsi meg hogy elektronikus zenénél hogy szuperál 🙂 eddig csak jó dolgot hallottam róla és lehet beszerzek egyet itthonra 🙂 Szerintem nem sokan voltak vele test közelben... Hit Space-t hívd fel, ha érdemi választ vársz. Ők elmondják, hogy mit tud a kicsike. De biztosan nem szar, és a Focusrite, Steinberg társait lekörözi. Azért itt a név kötelez, még akkor is,ha a nevéhez kéepst elég "olcsó" is a termék. Mindenki csak jót ír róla egyébként. Nosza, hajrá vegyél egyet és oszd meg te a tapasztalataidat 1 Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kérdés
VoX Fabri
Véleményekre lennék kiváncsi meg hogy elektronikus zenénél hogy szuperál 🙂 eddig csak jó dolgot hallottam róla és lehet beszerzek egyet itthonra 🙂
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts