antropophagia Létrehozva May 6, 2020 Share Létrehozva May 6, 2020 sziasztok érdekelne, hogy tudtok-e bármilyen gyűjteményről ahol lehet letölteni patcheket micro modularhoz? illetve, ugyanitt - a modular g1/2 patchek rámennek erre a cuccra? gondolom a limitációi miatt nem minden, de gondolom megkérdem ha már itt vagyok köszi minden segítséget! Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 R69 Válaszolta May 6, 2020 Share Válaszolta May 6, 2020 (szerkesztve) Csak a G1-es Patch-eket eszi meg, Tettem fel egy szelektált gyűjteményt kb. 7000 patch van benne. Nord MOdular G1 / Micro Modular patches Holnap, ha nem feledkezem meg róla, akkor feltöltök egy másikat is (Kb 27000 preset, ez nincs szétválogatva) Szerkesztette May 6, 2020 R69 1 Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 antropophagia Válaszolta May 11, 2020 Szerző Share Válaszolta May 11, 2020 Ekkor: 2020. 05. 06. at 20:40 írta R69: Csak a G1-es Patch-eket eszi meg, Tettem fel egy szelektált gyűjteményt kb. 7000 patch van benne. Nord MOdular G1 / Micro Modular patches Holnap, ha nem feledkezem meg róla, akkor feltöltök egy másikat is (Kb 27000 preset, ez nincs szétválogatva) váó, köszi! Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kérdés
antropophagia
sziasztok
érdekelne, hogy tudtok-e bármilyen gyűjteményről ahol lehet letölteni patcheket micro modularhoz?
illetve, ugyanitt - a modular g1/2 patchek rámennek erre a cuccra? gondolom a limitációi miatt nem minden, de gondolom megkérdem ha már itt vagyok
köszi minden segítséget!
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts